Van itt olyan, aki hasonló cipőben jár? 47 napja nem dohányzom. (beszélgetés)
Ezek remek ötletek.
Gratulálok.
:-)
De jóóóóóóóó Neked.
Milyen most?
Én meg elszívtam álmomban.
Tele lett a lakás füsttel, és sírtam, mint a zápor eső, hogy kárba veszett minden, amit eddig tettem a leszokásért.
Nagy boldogság volt felébredni. :-)
Én biztos, hogy nem tenném, nekem még nagyon elevenen élnek az első nap kínjai.
Kapjál be egy nikotinos rágót, kiegészítheted egy ropival is, amit lehet szívni.
Vagy ilyenkor igyál 1-2 pohár ásványvizet.
Én nem álmodtam még vele.Szerencsére.
Én jelenleg 1 hét,5 óra,és 10 percnél tartok.
Köszönjük.
Jóérzés, amikor az eleve nemdohányzó korholás helyett gratulál.
Én meg ahhoz gratulálok, hogy nem nyúltál ilyen mankókhoz.
Állj közénk,
segíteni fogunk, mert Ég és Föld a dohányos és nemdohányos élet.
Most kezdődött az új életem. :D
Vagyok. :D
És jól vagyok.
Szia.
Bocs, hogy csak most jövök, de így sikerült.
Nos:
-Kőkeményen elhatároztam, hogy ebből elég, köhögés, fejfájás, hörghurut, étvágytalanság, stb.
-Vettem NoQuitin tapaszt, a 21 mg-ost.
Tartsd be szigorúan a használati utasításait.
-Déli 13 órakor ünnepélyesen elszívtam az "utolsó" szál cigit. Szépen elbúcsúztunk egymástól, DE van a közelemben cigaretta, hogy az ne pánikoltasson, hogy mi lesz, ha éjszaka közepén rám tör a frász.
A tapasz pótolja a nikotint a szervezetnek, tehát csak a matatást kell helyettesíteni.
Én gyümölcsöt kaptam be, és életemben először megittam a szükséges napi 3 liter vizet.
Jó a sok folyadék, mert hamarabb kitisztul a szervezet.
Úgy ittam, hogy 3 pici korty, nagy levegő beszív,
kifúj, mint a cigiél. :D
Arra feltétlen figyelj, hogy a pótcselekvés ne szénhidráttal, nasikkal, kajákkal történjen, mert az elhízás sem jobb, mint a nikotinizmus.
Döntsd el, és hajrá.
Ha gondolod, naponta benézek, és segítek.
49 napos vagyok. :D
Szia!
Határozd el magad,és várunk :)
Véleltlenül elküldtem...
na szóval ha elfogy,is az zavar,hogy nincs,és persze rögtön kell.
Én megelőztem,hogy ideges legyek amiatt hogy nincs,mert van,csak éppen nem szívom el :)
Igen,halottam ilyenről.
Számomra is megnyugtató,hogy van.Biztos minden dohányos számára ismerős,mikor este 9-kor elfogy az utolsó szál,és akkor most jaj mi legyen????
Sziasztok !
Olvasgatlak benneteket és közben próbálok erőt meriteni ,hogy csatlakozhassak hozzátok .Az elhatározás már meg van ,de sajnos a kitartás még hiányzik :(
Nagy gratula mindenkinek akinek sikerült a leszokás.
Megvolt az utolsó, elég undoritó volt annyit cigiztem ma.Remélem hamarosan az étvágyam is megjön, nekem a kilókkal nem lesz gond , úgy 10 kiló simán elfér még rajtam most vagyok 53 kg.
Júliánk jól eltűnt. Köszönjük neki,hogy összehozta ezt a fórumot.
Szóval megvolt az utolsó? :)
Üdv a nemdohányosok körében!
Szia!
Egyszerüen ne vegyél több cigit! (Szerencsés, ha nincs a közeledben valami éjjel-napal nyitvatartó bolt...)
Tényleg segít, ha hosszú hétvége vagy pár napos szabi elötti este kezded, mert otthon nincs annyi inger, mint a melóban! (Ez persze most nem ürügy arra, kedves Hermelina, hogy az aug. 20-i hosszú hétvégéig halogasd!!! :D )
Én beszereztem a nikotines rágót, egy darab fogyott el belöle, olyan hányingerem támadt, hogy csak na! Szóval nekem ennyi a rágós tapasztalatom, tapaszt nem is próbáltam.
Nekem bejött, amit elöre olvastam: a nikotinhiány intenzív, de rövid rohamokban tört rám... Mire végiggondoltam, hogy most jól esne, de ki kéne bírni, ha már 15 (20, 36 és így tovább) órája nem gyújtottam rá, már el is múlott az inger.
Ha rádjön a nikotinéhség, fórumozz, egyél egy sárgarépát, igyál egy pohár vizet, szedj szemöldököt, akármi...
Nálunk egyetlen mellékhatás volt: pár napig nagyon szarul aludtunk. De még a legendás idegbetegség sem volt súlyos, rajtam nem is jött ki (cigizve, cigi nélkül is tudok sárkány lenni :D), Emberem egy kicsit türelmetlenebb lett, de csak pár napig.
Na meg a kilókkal vigyázni kell... amúgy sem vagyok egy manökenalkat, de mióta nem cigizek, nem eszem kenyeret és nincs nasi (csokifüggö vagyok).... és kb. tartom a súlyom... Párom szedett magára valamennyit, de neki jól áll... :)
Szerintem az a titka az egésznek, hogy nem kell belöle nagy ügyet csinálni... Tedd le és ne gondolj rá. Ha befurakodik a fejedbe, akkor gondolj másra, olvass, netezz, bármi! Ja! Tervezd meg, mit veszel a spórolt cigipénzböl! Az jó motiváció!
Kitartás és hajrá!
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Nincs önkontrollja az óvodás gyerekemnek. Jár valaki hasonló cipőben?
- 14 hónapos lesz a kislányom 2 hét múlva, még nem tud járni. Esetleg akik hasonló cipőben járnak/jártak...?
- Enyhe oxigénhiány, beszédkésés tapasztalatok érdekelnének olyanoktól, akik hasonló cipőben járnak
- Elkötés utáni terhesség. Járt már valaki hasonló cipőben?