Mi az értelme az életnek? (beszélgetés)
igazad van én ki estem a játékból
de az is valoszinü sosem voltam bene
Az évek során sokszor változik a cél, amit el akarunk érni, és végülis az adja meg életünk értelmét.
Ha nincs célod, amit kitűztél magadnak, és amit el akarsz érni, vagyis céltalanul tengeted az életed, elhiszem, hogy nem látod értelmét.
Keress magadnak minden napra értelmes elfoglaltságot, teljesen mindegy, hogy kezdetben mennyire kicsi, mennyire csekély, de tedd meg minden nap, amit aznap tenni tudsz, és majd beindul nálad is az a bizonyos mókuskerék.
De ha meg sem mozdulsz, ha meg sem próbálod, az élet kisodor a partvonalon túlra, és kiesel a játékból.
családom nincs sosem volt
testvéreim le... nak engem és apámat is
anyámal sem foglalkoztak amikor még élt
megkeresn hogyan ötletem egyáltalán nincs
ézésem töb éve hogy nem látom értelmét a életnek
Meg is kereshetnéd az értelmét, nem?
De neked is vannak szüleid, testvéreid, családod - őket kéne megkérdezned, hogy van-e értelme. Illetve azon kéne igyekezned, hogy megtöltsd tartalommal és ezáltal értelmet nyerjen.
nincs mit gondolkozni ezen
számomra egyáltalán nincs értelme a életnek
semi jó nincs a életemnek
válasz 1109 és 1110-re:
Ejnye lányok!
Ennél azért többről szól az élet.
Kaptatok a szüleitektől egyetlen, megismételhetetlen lehetőséget. Rajtatok is múlik, hogy tudtok-e élni vele. Persze, lehet siránkozni, hogy kerülhettetek volna jobb körülmények közé, de nem érdemes, mert higgyétek el, milliók élnek e Földön nálatok sokkal rosszabb körülmények között. És persze milliók vannak nálatok sokkal kedvezőbb helyzetben is. Ezen kár is sokat töprengeni. Éljétek az életet, használjátok ki az adódó lehetőségeiteket és próbáljátok mindig a szépet és jót észrevenni, ne csak a rossz dolgokat!
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Szólánc! Az utolsó szó utolsó betűjével írj egy értelmes szót!
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Szerinted mi az élet értelme?
- Mi értelme van az életnek?
- Ha az embernek nincs párja, gyereke, családja, akkor mi értelme az életnek? Csak a létfenntartás?