Mi az értelme az életnek? (beszélgetés)
Karolinna...te értetted mit írtam?
Akkor pontosítok:Ha a pénzed kamat,kezelési ktsg és egyébb cimen a gazdag bankároknak adod.csak még kevesebb lesz az a kevés.Ezért nekkik a legjobb a fizetésük a csórókéból.
Apám alkoholista volt,csak azt örökölhettem volna:-)
Viszont hallottam takarékoskodásról,így előbbutóbb bármit megvehetek kp -ért.Elkerülve a devizahitelesek katasztrófáját
Persze az ember gyarló és azonnal akarja, ami másnak van.Ezt használva ki szinte kirabolják a kisembereket.Ha hagyják,de akkor meg is érdemlik!nem?
Kösz:-)
Azért annyira mégse,ha ennyi agysejtet megmozgatott:-)
Lásd hsz-ek száma :-)
Egy kérdésben a filozófálásra való buzdítás is benne lehet sokak számára.
Konklúzió: nem minden butaság,ami annak látszik:-)
VAN!!!
BUTA KÉRDÉS!!
ez tuti így van
van aki megteheti magának hogy duskál a vagyonba egész életében
füleg úgy hogy ha a szülei sem voltak szegények itt a mai világban az érvényesül akinek a szülei támogatják anyagilag
Így igaz!!!
És amúgy nekem annyira monoton a melóm, hogy nem tartja távol tőlem az unalmat sem!
Van!
Ajánlhatom Jób könyvét?
Nekem már 33éve segített :-)
Jól is teszed. Remélem megtalálod és boldog leszel.
Sőt, aki keresi az élet értelmét, az előbb vagy utóbb meg is találja.
Én viszont lusta dög vagyok, na meg gyáva is ahhoz, hogy bárminek is értelmét keressem. Így számomra nincs értelme az életnek. De milyen jó, hogy ez csupán 1 szubjektív megállapítás.
Az élet nagy részét végig dolgozod.
És a munkád egyik napró a másikra tönkre megy.
Ráadásul egyedül kell végig nézned.
Nincs körülötted senki aki meghallgason mert mindenkinek meg van a maga gondja, és nem a tiédre kíváncsi,
A tiéd nem gond másnak.
Akkor mondja már meg valaki van e értelme?
Utánad olvastam és megállapítottam, hogy veled nem érdemes vitatkozni. Ráadásul semmi hasznom nincs abból, ha rád erőltetem a saját meglátásaimat.
Éppúgy értelmetlen vitázni másokkal, mint ahogy az élet is az.
Ne örülj, mert falnak azért mégse megyek:) Bár egy másik okom lenne rá, de inkább kifekszek a hóraXD
Indulhatsz:-)
Akkor se lesz több pénzed,csak ha beosztod
Vagy a gyerekeire és unokáira költi:S
Azért nehogy már minden szegény ember felelőtlen költekezőnek nézzél, mert falnak megyekXD
Arról van szó, hogy magyar sajátosság az, hogy a 2kezi munkát nem fizetik meg. Bezzeg nyugaton rájöttek, hogy mindenki nem lehet pénzügyi szakember a bankokban, vagy túlfizetett közgazdász, stb mert akkor ki végezné el pl a betegápolást, vagy kőművesmunkát stb...
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Szólánc! Az utolsó szó utolsó betűjével írj egy értelmes szót!
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Szerinted mi az élet értelme?
- Mi értelme van az életnek?
- Ha az embernek nincs párja, gyereke, családja, akkor mi értelme az életnek? Csak a létfenntartás?