Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés) (beszélgetés)
Bocs, elgépeltem, nem én kerestem munkaerőt, hanem a cég.
Ahogy illik, alkalmi munkavállalóként fizetnek majd, persze ellenőrizni fogom.
Itt nem kértek, és egy fordítás-közvetítő oldalon kerestem munkaerőt, folyamatos munkára.
Ha nem fizetnek, csak pár órányi munkám van benne, bár néhány olyan olvasnivaló is felbukkant, amit elmentettem, mert érdekel. :D
Én végülis igen, de a nyelvtudásom és a fordítási gyakorlatom révén.
Vannak még kétségeim, mert rövid ideje csinálom, kifizetés még nem volt. De tőlem nem kérnek a napi 1 órányi munkánál többet, és azt is simán tudom végezni, nem nehéz szakmailag.
Sziasztok!
Jutott itt valaki valamire, ami legális, fizet is és nem kell hozzá semmit befizetni?
:)
Nem a legjobbkor jut eszedbe!
Nem olvasol híreket? :))
:(
Ennél a gyakszikert is jobb volt :)
Egyik hasznosabb, mint a másik! ;)
Így kell gyakorlatiasra, életrevalónak nevelni a gyerekeket.
Nálunk...
Nekem már nem küldenek semmit.
Rég leiratkoztam. :))
Én már régen nem keresek ilyesmit, csak idejövök beszélgetni! :DD
Gondolom, nem olvastál vissza, már szinte mindent megbeszéltünk.
Szerintem egyébként interneten azok tudnak dolgozni, akik valamihez értenek.
Fordítás, programozó, online iroda, stb.
Valós, otthonról végzett munkára - ez a fórum címe!
Szerencsés vagy, hogy te találtál. A legtöbb átverés.
Kedves Mezei Virág :)
nem tudom, te mire gondoltál, hogy mire vágyik mindenki :)
Én azt tapasztalom, hogy akik a neten keresnek (kiegészítő) munkát, jövedelmet, azoknak nagy többsége sokadjára is ugrik az olyan hívószavakra, hogy "munka nélkül" "gyorsan" "milliomos leszel"...
Mindenféle mátrixos "csak 1-2-3...dolláros" vackokba beugranak, és a végén sokadjára esnek arcra... Mondom ezt úgy, hogy nekem is volt szerencsétlenségem régebben megismerni ezeket a rendszereket...
Szerencsésnek érzem magam, amiért tavaly szeptemberben összeakadtam azzal a magyar céggel, ahol azóta is dolgozom, ahonnan folyamatosan kiegészítem a fizetésemet. Igaz, itt nem lehet gyorsan meggazdagodni. Igaz, itt kell dolgozni. De az is igaz, hogy itt véletlenül sem fordul elő az, hogy a pénzemet nem fizetik ki, vagy lenyúlják - nem is lenne lehetséges. Szóval, ne adjátok fel, mert azért vannak még igazi, valós kereseti lehetőségek - csak lehet, ki kell lépni az eddig megszokott komfort zónából, és más szemmel nézni a világra :)
:))
Nincs jelentősége, ugyanis amire mindenki vágyna, na olyan egyszerűen nincs.
Na jó, nagy ritkán előfordulhat, de még mi sem találtunk rá! :)
Az új fórum lényege ugyanez. Minek belőle több?