Pénz miatt szakítani (beszélgetés)
Nagyon zavaros ez a szöveg
Mit fizetett a barátnőd/mindent/ és mire ment el 260ezer?
"Dolgozik persze. Csak szerintem sok amit adtam, ő fizetett mindent.Rezsit meg kajára."
Ebből indultam ki...nem tudva hol élnek, melyik mennyit keres, mennyi rezsit stb -t kell fizetni.
Ha 260-at adott, józan paraszti logikával matekoztam ki, hogy nem 320 ezret keres.
Ezt miből szűrted le?
Azon kívül, hogy mennyit adott havonta rezsire, kajára, másról nem beszélt.
Valószínű, hogy nem 300 ezres keresetből ad 260 ezret.
De mivel nem osztott meg más információt, nem tudhatjuk.
Vajon miért nem ültetek le tollal, papírral, és miért nem írtátok össze, mennyi kell a rezsire havonta. Lehet MINDEN blokkot gyűjteni mindkettőtöknek, legalább pár hónapig, és írni csoportosítva, hogy közlekedés,élelmiszer ennyi, ruházat, kultúra, stb., rendkívüli kiadás ( mosógép javítás, új hűtő, ilyesmi) ennyi. Ha csak a rezsit és az élelmiszert fizettek közösen, akkor azt kellene írni.
Nem tudjuk, melyikőtöknek mennyi a havi jövedelme, de ha nem egyforma, akkor nem fele- felét kellene fizetni, hanem arányosan. Az se mindegy, hogy albérletben laktok, vagy egyikőtök lakásában.
Ha ilyen könnyen szakítasz, akkor nincsenek komoly érzemeid, jobb is a lánynak, hogy megszabadítottad magadtól.
Attol fugg, mire adtad.
Ha van benne pl alberleti dij fele is, akkor nem sok.
Te szakítottál?
Talán visszaélt a pénztárcáddal?
Sokáig tartott ez a kapcsolat? (Majdnem azt írtam: "szerelem" - de ebből a pár szóból, amit írtál, nem lehet tudni, hogy szerelem volt-e...)
Azért ha egyenlő arányban szálltak be költségekbe, fél misi fölött lenne.
Persze nem tudjuk...
El ne ájulj már a 260 ezer Ft-tól!
villany-gáz-közös ktg.-előfizetések- kaja-mosó és pipereszer, gondolom ki is takarít, mos-főz sötöbö.
Hülyeség volt ezért szakítanod, még a szex is ingyen volt, nem kellett meghívnod.
A nő meg jól járt, talán nem egy carrágó pasit talál majd!
Azért nagyon nem mindegy, hogy mennyi volt a rezsi.
Volt benne hiteltörlesztés, bérleti díj?
Mert akkor nagyon karcsú az összeg.
Hát boldoggá tett Téged? 😅
Ha igen, kár volt, ha nem, engedd el.
Dehogynekemsosevoltilyenpasimbaccameg🤣🤣🤣
Mire adod a 260 ezret?
Csak a kajára?
Sziasztok!
Szerintetek hülyeség volt szakítani a csajommal, azért mert 260ezret adok neki havonta és hónap végén pénzt kér? Rendszeresen, kajára persze.
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek