Hány kattintástól számít statisztikát digitális tartalomkészítőként a Facebook? (tudásbázis)
Nekem egy - két hete ajánlotta fel, hogy váltsak professzionális módra, és több megtekintést érhetek el. Mivel szoktam reklámozni a munkámat, pontosabban információkat kiirni, gondoltam, akkor váltok. Pár adatra volt szükség, vagyis inkább beállításra, és kész is volt. Ezután láttán, hogy digitális tartalomkészítő lettem.
Nem tudtam, hogy ez az lesz. Hát most már ez van. Fura.
Amúgy szerintem azért csinálják, hogy minél több profilt rá tudjanak venni, hogy fizessen a hirdetésért
Sziasztok!
Sziasztok!
Mostanában majdnem mindenki digitális tartalomkészítő lett. Állítólag így több aktivitást lehet látni másoktól. Ez tényleg így van? Kérdésem az lenne, ha csak rákeresek a nevére, és így görgetem végig képeit (tehát nem a profiljára kattintva), akkor is érzékeli, hogy "figyelem" és beleszámítja a statisztikába a rendszer? Tehát nála megjelenik, hogy Mucsaröcsögéről kerestek rá? Hány keresés, rákattintás után lesz benne Mucsaröcsöge a statisztikájában?
További ajánlott fórumok:
- Honlap érdekességek, statisztikák
- Van valakinek T-home-os digitális elosztója? Laptopot szeretnék csatlakoztatni routerrel
- Utónév statisztika - 2014
- Okostelefon igen, digitális fényképezőgép nem
- Mire érdemes lementeni a digitális fotókat, hogy akár 30 év múlva is olvashatóak legyenek az adatok?
- Mitől lesz digitális tartalomkészítő egyik napról a másikra valaki a facebookon?