Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés) (beszélgetés)
:)
Leiratkoztam.
Meglátjuk sikerült-e valóban...
:)
Nem mi fogjuk megfejteni ezt a rejtélyt!
Mielőtt kilépek, átírom az adataimat. Remélem még lehetséges a módosítás :)
:))
Detto!
Lassan ideje lelépni.
Sziasztok!
Mezei Virág, te olvastad alább amiket írtam. Nem érdekel? jajj hülye kérdés :D Persze hogy nem érdekel senkit sem elsőre. igen, én is szkeptikus voltam, olyan mint ti. Ezért próbálom erélyesebben bemutatni.
Az emberek többsége nem jókedvében megy el innen.
Akár hatszázezeren is dolgozhatnak a határon túl. Részletes országlista készült arról, hol és hány magyar dolgozik Európában.
A kényszer nagy úr!
Ők is csak azért mentek,mert itthon semmiféle munkát nem kaptak. Fizetnivaló meg dögivel :(
Van akinek muszáj elmenni.
Az én ismerőseim között több is van, aki kényszerből ment - először. Azóta meg azért, mert jól megfizetik.
Itthon egyszerűen nincs rájuk szükség :(
Szakemberek!
....hááááááááát igen!
Tájékozódni kötelező!
Most eszembe jutott valami.Mostanában hívogatnak Google maps miatt,hogy 20-30 ezerért felteszik a vállalkozásomat a gugli térképre.Nos,az ügy folyamatban van,tök ingyen,mert én csinálom,és bárki képes rá.Csak a visszaigazoló kódot várom már.
Akkor ez nem átverés a cégektől akik engem is hívogatnak ? Ingyenes gugli szolgáltatást pénzért kínálnak,hogy majd ők megcsinálják.Találtam is erről cikket,majd hozom :)
Ha lennének lehetőségek, talán kevesebb csaló lenne.
Szerintem csaló lesz több. :(
Igen, mindenki szeretne boldogulni és a legális lehetőségek száma szinte egyenlő a naaaagy 0-val :((
Otthonról végezhető másolási munka ígéretével 434 embert csapott be egy bajai férfi, aki a sértetteket arra buzdította, hogy kínáljanak ők is másoknak hasonló „bedolgozási lehetőséget”.
A hirdetésre jelentkezők és az úgynevezett belépési díjat megfizetők nem munkát kaptak, hanem arra biztatta őket a vádlott, hogy maguk is – hozzá hasonló módszerrel – ejtsenek másokat tévedésbe
:((
Tényleg sok a gagyi árus. Az emberek megpróbálnak sok mindenből pénzt csinálni, mivel nincsenek munkahelyek.
A valódi árusok pedig néha elvesznek a tömegben.
Mondjuk, ha nincs munka, vásárló sem lesz :((