Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés) (beszélgetés)
Engem is érdekel az otthonról végezhető munka.
Joe1972: ne haragudj, de te ilyen írásmóddal tudsz üzletelni, leveleket küldeni és blogot írni? Mert teljesen hiteltelen számomra, például sosem lépnék üzleti kapcsolatba olyan személlyel, aki az alapvető helyesírási szabályokat sem ismeri. Ne haragudj meg az őszinteségemért, de tényleg érdekel, hogy tudsz-e így is boldogulni.
én pl termék bemutao videokat is csinálnék és felrakni a yutube mert a video
marketingel is tudnád a page rank helyezést feljeb növelni
igen és a kéretlen email küldést a törvény bunteti is
ezért van a hirlevélre a fel íratkozási lehetöség
és így már semi törvénybe ütközö nincs.
muszály így mert a amerikai törvény 5000$ körül bunteti a spem küldést
a internet marketingben csak a elején kel dolgozni keményen és utana minden automatikusan megy
azután rá érünk csak napi 2 3 órát foglalkozni vele
és sosem adjuki a telefonszámunkat mert akor az már sok idöt vesz ell ha mindig hivnak
kizárolag emailban tájékoztatni
még skypén sem
Legalább valaki hisz benne :D
Én inkább csinálok valamit,én még azt tanultam ha pénzt akarok,azért csinálni kell valamit :D
és akor kel felveni a kapcsolatot ha már partner koléga nem elöte
és akor kell segiteni mindenben
igaz ezt akarni is kel hogy eljuson valamilyen sintre
sok ember fél a internetes munkátol pedig olyan egyszerü alig kel csinálni valamit csak a email marketing lehetöséget kel alkalmazni és minden automatikus lesz
mindent megoldás ebben van így mindenki saját maga dönti el mit akar nem kel senkit rá veni
minden a döntése alapján van
Hát,gondolom próbál mindenki valahogy érvényesülni,megélni.:) Van aki munkával,van aki mások becsapásával stb.
Én nem vagyok nekik jó alany ehhez :)
De biztosan vannak akik beugranak,különben nem csinálnák .:)
Olyan hülék a zemberek! :))
Hajtsad csak el őket! :))
Már kivágtam :)
Gondom nincs miatta,csak felesleges erőlködnie :)
Rendelni általában nem emailen rendelnek tőlem amúgy :)
Viszont a válaszlevelemben azért lenyomtam neki egy ironikus reklámot a cuccaimról :D
Írtam neki ,ha olyan jól keres ezen az oldalon, vegyen tőlem pár cuccot :P
Meg felvilágosítottam hogy ha esetleg nem látta volna ,épp egy munkahelyre írt levelet,munkát ajánlva,tehát én nem keresek munkát :D
Remélem nem lesz több gondod miatta!
Tedd szűrőre! Én is így teszek a nemkívánatos személyekkel :)
Ő úgysem fog rendelni tőled.
Nos,azóta is folyamatosan zaklat a lentebb általam belinkelt dolog okán egy emberke valami nagyon jó lehetőséggel :P
Ráadásul a vállalkozásom emailcímén.
Így most már megfenyegettem egy feljelentéssel :)