Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés) (beszélgetés)
:))
Már leírtad!
Gugli fordítás! :))
"A kényelem a saját otthon, csak a PC és az internet, garantízate bevételt az Ön számára, az első hónapban és élettartam"
" indítása most ingyen "
"Nem kell speciális tudást, Anuntiomatic lehetőség áll rendelkezésre, hogy bármely személy bármely országban"
Szeretné tudni, hogyan működik, mivel kobrák a pénzt, hogyan kell keresni, hogy az összeg, amit kell, vagy szeretne minden hónapban? Olvassa el a végére, és lenyűgözött.
HIhi :D
Lefordította a gugli :)
Igen tudom, hogy te szerencsés vagy.
A többség általában kénytelen újabb utakat keresni a boldoguláshoz.
Fogalmam sincs,itthon mit érdemes tenni. :((
Itt nem sokasodnak, hanem fogynak a lehetőségek.
Köszi.Igen,persze az is jó ,az új szakma.
Az enyém az okés,nekem a vállalkozást kell fejleszteni.Tanfolyamok jók,én is jártam párra,azok kellettek is.Barátunk helyében én is inkább valami reálisabb dologban gondolkodnék.
:))
Minden eset más. Nem a papír miatt jó egy tanfolyam, hanem új lehetőségek miatt. Pl. elavult szakma helyett érdemes újat tanulni.
Sok szerencsét, sok vevőt kívánok!
Igazad van.És ezeket a reménytelen embereket igyekeznek meglovagolni és befűzni az ilyen oldalak a nagy lehetőségeikkel :P
Szerencsére én ennél sokkal realistább beállítottságú vagyok,nem vagyok nekik potenciális lehetőség :)Nem vagyok befűzhető,beszervezhető :)
Mert nem is lehet.
Az a baj, hogy munkalehetőség nuku. Reménytelenség meg dögivel. :(
Nekem arra nincs időm,de nem amit én tanulok arról nem fontos papír,mivel nem abból akarok élni,hanem a vállalkozásom fejlődik tőle :)Magyarán magam csinálok olyasmit amiért kemény tízezreket elkérne tőlem egy erre szakosodott cég :)
Viszont a neten vannak ingyenes tanfolyamok róla,több is :)Igencsak előrehoztam azóta a boltot,mióta ezt csinálom :)
*kell
bocsi
Ezt te komolyan gondolod?
Mellékes lehetőségnek kipróbálni esetleg, na de ilyenből megélni? Szerencse is kel és sok ismeret!
Valamihez csak értesz, vagy nem?
:)
Én is sok dolgot tanultam magamtól. Hasznos elfoglaltság.
Van amikor meg érdemes tanfolyamra jelentkezni.
Álmodozás az élet megrontója! (is lehet)
Inkább tanulj valamit!
Amivel pénzt is lehet keresni!
Köszi, hogy leírtad!
A többivel meg egyetértek.