Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés) (beszélgetés)
Mihez értesz?
Mi a végzettséged, a hobbid?
ezt a munkát mindenkinek ajánlom akik otthon vanak és van idelyük és türelem és rengeteg szorgalom
és ne várjanak el a elején több száz ezer keresetet mert nem 1 nap után érhetö ell!
a internetes munka müködik azt tudom mondani
mindenki fél töle de ha nem is probálkozunk akor semit sem érünk ell csak egy helyben toporgunk.
pl va a internetes kereskedelem az müködik hatásosan
es ha jó ötleteink vanak akor müködö munka lehet it a saját szorgalombol lesz eredmény nem abol hogy beszervezel embereket:
az igaz hogy a oktatási anyagra lehet ajánlani de nem ez a lényeg.
a oktatási anyag csak adig kel amig meg tanulod nem kötelezö.
Sajnos a legtöbb nem valós.Épp egy ismim tegnap hívott egyet.Számítógépes adatrögzítés lett volna az otthoni munka.Küldtem volna egy csomagot,amiért 9000 Ft-ot kellett volna fizetnie.Persze hogy nem ment bele a dologba :)
Ez mindenképpen jó pénzkereset azért,csak épp nem a jelentkezőnek,hanem a hirdetőnek :)
Sziasztok!
Ha valaki tud valami jó otthoni munkát, pl csomagolás, toll összeszeerelés műköröm készítés, vagy gépelési munkák, és hasonlók, de olyan ami valós is, akkor írjon légyszi ide: dina8@netra.hu
Akit érdekel: tárgyalási időpontok egyeztetésére keresünk jó kommunikációs képességekkel rendelkező kollégákat. Otthonról végezhető napi min. 4h-ban. Szükséges ismeretek, elvárások: Skype, alapfokú számítógépes ismeretek, kíváló kommunikációs képesség.
A cégről: megbízható, fizetőképes, maximális támogatást nyújt a betanulásnál
Ha érdekel jelentkezz nálam.
Ha munka mellett tudod csinálni, nagyon jó ötlet!
Ha vállalkozásban, ezerszer gondold át!
" aki vállalkozó férjével munka mellett árusítanak. Judit babaholmikat és ékszereket kínál.
– Férjem vállalkozása nélkül nem mertem volna belevágni – árulta el.
…Olyan nagy bevételre nem teszek szert, hogy érdemes lenne kivenni, inkább az üzlet fejlesztésére, költségek csökkentésére fordítjuk."