Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2011 (beszélgetés)
Egyetértek.
Icipici fenntartásom azért van, de majd meglátjuk, hogy megalapozott-e, vagy csak óvatosság :)
Én annyira utáltam Kingát, hogy megszerettem Attikát.
Végül is nekem mindegy volt, hogy Sehi vagy Ati nyer, csak ne az a béna Csaba.
Most néztem meg a végét..
Attila nagyon szimpi volt,és a vége is megható volt..
Így utólag nem sajnálom tőle,bár az elején Csabinak adtam volna..de a játékot nézve jobb így a végeredmény..
nem is kell megértened, elég, ha elfogadod.
Továbbra is az a véleményem: nincs válasz arra, miért ő nyert. Mindenkinek másért tetszett, aki rá szavazott
hat az a minimum :) utaloooom en nem ertem h nyert meg mindig:| ah ha lattam volna sirni mik kiderult volna h csabi nyer...milyen szep is lett volna
másnak se feltétlen ez volt a szempontja :)
Én másnak szurkoltam. De gondolom ezt tudod.
Nálam nem az a lényeg még egy ilyen műsorban sem, hogy az ember mennyire állatiasodik le.
naná, hogy vigyorgott, minden oka megvolt rá!
Tán sírnia kellett volna?
Hogy Te milyen sértődött vagy! :))
jajj hogy ne irjak..nem ertem:)?
nekem szimpatikus volt Attila
jah vegigneztem a majd 4oras adast h megtudjam h ez a goreny nyert...basszus....nah aztan azt mar nem neztem vegig hogy vigyorog h nyert
nem lenne rossz, ha nem köbüki módjára írnál!
Én legalábbis nehezen kódolom.
:)
itt kul akik most irnak ati rajongok v volt aki masnak szurkolt?
Tökéletesen beleillik az rtl klub arculatába.
a lényeget megvártad, kis kíváncsi.
Utána meg már tök mindegy, hogy átkapcsolál :)
hjajjj mik tegnap kimondtak a nevet h nyert nah ott kapcsoltam ki az rtl-t...pff
Lany vagyok s soha nem verekedtem de ha etmennek magyarba s szembejonne az utcan ...elokapnam a taskambol a bezbol utot
szerintem erre akérdésre nme létezik válasz!
Mindenki mást "evett" rajta!
A lényeg az, hogy sokan fogyasztották! :))))
jo oke tudtam h o nyer de mia faaaaaaaaaaaa........ ettek rajta az emberek ..,mit?? h gusztustalan modon viselkedett 5 honapig az utolso heten meg maga lett a szuz maria??????ahh remenykedtem h nem o nyeri
Mert Attikát mindenki szereti.:)))
az ízlésed nem egyezik a szavazók többségének vagy az rtl ízlésével :)
há' me' mindenki attikája :)
kicsit megkesve de annal nagyobb szeretettel................
hogy nyerhetett ez a rohadt attikkka????? :| :|
kérdezd fecót miért nincs????
Mondjuk az tenylegigaz, hogy kihaznaljak. Mert hagyja magat.
Nem biztos, hogy akarnam, hogy anyukam elmondja ezt, ebben igazad van.
De hat akkoris az anyukam. :-)
A face-en van egy anti-Kinga oldal.Na az tényleg durva..Szerintem messze menően kimeríti a becsületsértést.
Hát,sajnos a Csicska,csicskától ez se mentette meg...:-)
További ajánlott fórumok: