Való Világ 2011 (beszélgetés)
Igen, annyi. A játékosok ezt nyilván tudták és akkor addig adták tovább a szerepet. Meg aludtak jó sokat, abban nincs hiba... :P
Azért sokan elfelejtették az előzményeket. Kingának tényleg tetszett Gergő, de semmi rosszat nem csinált. Anno a randin is csak poénkodtak - mi legalábbis azt láttuk - illetve amikor a villalakóknak leadták a Gergő-Kinga "viszonyt" a tévében, megint csak bizonyos durvább részeket játszottak be, az előzményeket nem, amiből látszana, hogy egyik sem volt egy nagyon komoly dolog.
Érdekes módon arról mindenki elfeledkezett például, hogy Serike milyen undormányosan viselkedett. Nyíltan flörtölt Gergővel, holott neki volt kint párkapcsolata. Amikor meg szakított vele a srác, akkor meg egy csettintésre el is lett felejtve az egész és mászott tovább Gergőre. Akinek meg nyilván tetszett, hogy bejön egy fiatal kiscsajnak, aki bár nem az esete, de szórakoztatni fogja a bentlét alatt. Gergőtől valóban nem volt szép ez a kihasználás, de csak az hagyja magát így kihasználni, aki hülye. Gergő legalább a beköltözés előtt lezárta a kapcsolatát, s bár szerette még Csillát, hivatalosan ők ketten nem alkottak egy párt, ellentétben Serikével és Claudióval. Na akkor ki is a gusztustalanabb..?
FEnt van már neten, ha vkit érdekel:
www.morningshow.hu/archivum.php?cim=Vend%E9g%FCnk:%20VV%20Attila,%20aki%20megnyerte%20a%20Val%F3%20Vil%E1g%205%2050%20milli%F3s%20f%F5nyerem%E9ny%E9t.&melleklet=20120227_vv_attila_a_gyoztes.mp3&leiras=
Morning Show egész jó:
Balázs Attilának:
"Ha megcsörren a telefonod és a vonal másik végén Hajdú Péter van akkor ne legyél olyan buta mint Alekosz"
Oké, hogy nem volt állandóan nézhető, de azért volt pár onlány órácska esténként.
Azért bízok benne, hogy nem így van, pl. mikor Kingának visszajátszottáka Gergős jeleneteit, olyan színekben játszott a feje, hogy azt sztem egy színész sem tudja előidézni.
Manupuláció tuti volt, ezért megfogadtam már az elején, hogy 1 db sömit sem fogok erre áldozni.
ahham, világos.
Az lett volna remek, ha Eszter összejött volna Attival:)
Eszternek már akkor bejött Atti, mikor beköltözött. Nem olyan Kinga-féle érdek-manci.
Csatlakozom!
Én is jól elpoénkodtam néha napján..
Attila nyert,legalább lesz hova hazamenni..:)
Remélem Attila okosan fog élni a lehetőségekkel.
Sok szerencsét Attika!
Előbbi minden, csak nem természetes. Hiába tagadják, egyértelmű, hogy sok színjáték volt benne mindenki részéről.
Amúgy én azt is simán el tudom képzelni a műsorral kapcsolatban, hogy színészekként eljátszották a megrendezett jeleneteket, amiket aztán leadtak adásban. 24 órában voltak ott bent, de a szerkesztőkön kívül elvileg senki nem látta, mit csinálnak bent, hiszen már interneten sem volt nézhető a produkció, mint anno a legelején. Ergo: mindenki csak színészkedett napi 1 órácskát, amiből lett a műsor, közben pedig nevettek azon odabent, hogy akik nézik, milyen hülyék, hogy elhiszik, amit látnak.
Kingáról inkább ne nyissunk vitát.
Kingát rázza valaki más gatyába, de ne Attila. Ő már így is túl sokat kínlódott miatta.
Egyébként Kinga nem sokszor és sokáig van normál ideg állapotba. Mert ő mindenen hisztizik. Nem normális. Egy kiadós pofozás igencsak rá férne.
Jegenye: szerintem meg Kinga dróton rángatná Attilát, és mikor szépen (ki)használta, úgy hagyná ott, mint a sicc...
Abszolút nem egymásnak valók. Kingának egy olyan pasi kell, aki kicsit gatyába rázza őt, Attila nem olyan, legalábbis Kingával nagyon elnéző.
"Amúgy éredekes az első 3 VV szériánál, mindig a "jó" győzött:: Szabolcs...Laci...Milo !!!!"
??? Laci neked JÓ volt??! Pff... Még jó, hogy nem vagyunk egyformák... :)
Nagyon reménykedtem Csabi győzelmében, de még mindig jobb helyen van a nyeremény, mint Serikénél...
Az nyert, akit az rtl.klub akart...
a döntő előtt szinte mindenki tudta, hogy Attila fog nyerni, annyira nyilvánvaló volt, hogy az rtl nyomja, neki kedvezett mindenben...róla csak szépet és jót mutogattak az utóbbi időben, párbalelenfeleit meg lejáratták, mint a döntőben Csabit is...
A sok Ati fényezésnek, manipulálásnak meg lett az eredménye !!!
Amúgy éredekes az első 3 VV szériánál, mindig a "jó" győzött:: Szabolcs...Laci...Milo !!!!
Ezt a 3 szériát még más producer csinálta....
Érdekes mióta mások csinálják a VV-t:: Rubin Kristóf, Balázs stb... azóta a "rossz", szinte pszichopata karakter nyer...gondolok itt Alekoszra és most Attilára !!
Elgondolkodtató ez !! Ennyit fordult volna az emberek, nézők értékrendje ???
Tuti nem.. inkább most a manipuláláson van a hangsúly...becsapva a nézőket meglépik, hogy csak az ő támogatottuk nyerhet !! És ezt már sokan látták igy szinte az elejétől, ahogy én is !!
Kamu volt az egész VV5 !!!! Kamu Attila győzelme !!
Azt hiszem Anno Árpa Attila csapatának az értékrendjébe nem fért volna bele ez...
Balázs hasonló karakter Rubint Kristóffal együtt Attliához...ők is csalnak ezerrel.. így neki a gonszkodás, alázás a rokonszenves.. hisz Balázs is hasonló karakter.. szereti alázni a műsorainak játékosait !!!
Pofátlanul csaltak.. hisz már hónapok óta fényezték Attilát, mindenki tudta régóta hogy a csaló, alázó, gonoszkodó Attilát segitik győzelemhez !!
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam, csak gondoltam szólok, hogy akit érdekel, Attila most a Class FM-en van MOrning Show-ban:)