Való Világ 2011 (beszélgetés)
De Bécinek, meg Olivérnek a stílusa???
Azt mondja Béci Cristofelnek: De hát péter megcsinálta a nődet
és röhög rajta
Hát ez aztán színvonal.
A belevalóban?
Most először néztem belevalót..ill.annak az összefoglalóját..
az biztos,kapott kinga rendesen..
mellette dya a flúgos kislány..
mint egy 10éves 40éves testben..
ő drogozik,vagy mi van vele?:O
igen, nagyon emberi volt. Ezt már csak nem játszotta meg. Ha igen, akkor meg Oscar díjjat érdemelne.
Nagyon szerényen fogadta az egészet.
Alekosz példát vehetett volna róla :)
Ennyire aljasan talán egyik játékos sem viselkedett mint ő.
Majdnem mindenkinek megvoltak a hibái, de a többiek legalább nem úgy akartak érvényre jutni, hogy MINDENKIT aláztak.
Voltak viták, súrlódások, de ebben Attila játszott a főszerepet.
Akkor így fogalmazok,így utólag őszintén nem sajnálom tőle..higgadtan,nyugodtan,normálisan viselkedett..
alekosztól viszont igen..nna ő semmilyen formában nem érdemelte meg..sőt nem is volt hozzá méltó..
Attila valszeg jobban kamatoztatja majd a nyereményét,ő nem egy hülye ember..
a játékban neki és Csabinak volt a legtöbb esze..
Az senkit nem zavar érdekes módon,hogy Csaba is átvert mindenkit,még a bentieket is,mert valójában nem is olyan jó fiú!!!
Bevallottan:)
:)))))
Ez milyen szó :))))
Annyiból meg tudom érteni, hogy Alekosz győzelménél én is kb ennyire csalódott voltam :)
Ez most azért jobb. Itt még ha át is vert volna minket az Attila a végén, akkor is arra szavaztak az emberek, ami pozitív volt. Mert a végén valóban az volt.
szia,
és ne dúld magad!
Semmilyen hatással nincs a Te életedre ez a játék, se a nyeremény.
jajj nem tudom elfogadni..:| :|
de megyek innen is,meg nem nezek tevet 1 hetig ne lassam meg ott is s ha minden lenyugszik korulotte s nem latom tobbet akk ok:| :)
Én nem tudom elfelejteni azt ahogy a játék legnagyobb részében viselkedett.
Úgy gondolom ez a nagy változás azért történt az életébe, mert kiesett Kinga és már nem volt kire féltékenykednie.