Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2011 (beszélgetés)
Nyit egy magán elmegyógyintézetet,ahol rengeteg kaja lesz,de szolárium is.:-)
"Te egy játékos vagy itt,mint mindenki más.Úgyhogy te húzzad meg magad velem szemben!" :-)))
Áhhh,üresek lesznek az esték...:-)
Komolyra fordítva a szót.:) Szerintetek a hiszti királylányunkból mi lesz??? :)
Második rész címe: Nekem te előre köszönj!
Természetesen mindkettő műfaja horror.Vagy thriller.
nem csitu!!!csittcsatt !!! :D
Neked csitú van apukám! Inkább spriccen zi! :)))
És az lesz a film címe Neked csitú van apukám!:)))
"Figyelj Vera! Nem sok egy kicsit ez a rúzs?"
"Apukám neked csitu van!!!! Nehogy már egy ilyen fos mondja meg nekem, hogy hogyan kell sminkelni! nehogy már azt hidd, hogy te itt valaki vagy!! Ki vagy te? Nem vagy te senki!"
:))
Jaj de hiányzik már :))))
Ahogy elnéztem..visszatér a filmezéshez..
Vagy lehet, hogy szóltak neki, csak ő erre HAZUDSZ:)))
ja,majd a 1234-es sms-számon ki lehet onnan szavazni..:)
sőt,gondolom még mondták neki,hogy alig van rajtad smink,kicsit turbózd már fel magad..
Az tényleg nagyon durva volt. De, hogy nem szólt neki senki.......:))
FaceBook-ról:
"Egyébként meg Stohl Buci nyert, mert ő még mindig BENT van!"
És az az elrúzsozott száj..?
Szegény,ha eddig nem is..most saját maga csinált magából ócskát..
Mérges pulyka, meg Kakadu :))
mint a kakadu a cikk szerint :)
Miért nem zárta be az ajtót ?
:-)
hogy kiakadt. :-))))
Mondjuk meg is ertem...
Vera fantasztikusan nézet ki a finálén!:)))
Amikor ezt a linket először láttam, azt hittem, hogy a hónaljszőr legújabb bulvárverziója a hónaljhAj...
Mondom megnézem már, ki nem szőrtelenített mielőtt kamerák elő ült.
Az szép volt, amikor Szandikát küldék Oli megzavarására! Ő meg vörös fejjel fejezte ki nemtetszését! Elég hangosan!:)
gondolom olinál számított enikő miatt, nehogy azt higyje anikó segít rajta , csak kussban van mindenki :D ezek az 5-ben sokkal prűdebbek voltak :D
mondjuk mondta is Attila a vegen, hogy aznap az osszes ujsag meginterjuvolta oket, es ez az ujsagiro volt a legszarabb.
Mas kerdes, hogy Attila nyomta a temat.
De nagyon színvonalas lehet ez az oldal, ha ilyen dologból szenzációt csinálnak .
egyebkent erdekes, hogy tavaly Oliverrol megmutattak ezt. Most meg hallgattak rola.
Csabanak pedig meg rutint kell szereznie, hogyan haritsa el ezeket a kerdeseket.
További ajánlott fórumok: