Vallásos vagy-e, szoktál-e imádkozni? (beszélgetés)
ezzel én is így vagyok. És nem csak az őrangyalomhoz (aki még a nevét is elárulta :) ) hanem bármelyik angyalhoz beszélek. :)
nem vagyok megkeresztelve sem és a Bibliát is egy szép mesekönyvnek tartom ami 2000 éve bestseller de nem több :)
nem vagyok, mert a viselkedés mintákat, amit a vallások előírnak, nem tartom. (templomba járás, imádkozni összetett kézzel, térdelve, stb.)
ha beszélgetnem kell valakivel, nem a favorizált Jézushoz, Istenhez fordulok. sokkal közelibbnek (és általánosságban alulbecsültnek) érzem az őrangyalomat, aki mindig velem van és legjobban ismer, megért.
Gyülekezetbe én sem járok, mert egyszerűen lehetetlenség megoldanom idő hiányában, bár már gondolkodtam elég sokat azon, hogy vasárnaponként most már el lehetne vinni a nagyobb lurkókat.....cak akkor meg ki fog főzni?????? :S
Istenben mindig is hittem és hinni is fogok, imádkoni szoktam, de hálát adni többet.
Sziasztok!
Én is katolikus vagyok. Hiszek Istenben !! és igen, sokat imátkozom.
Hiszek Istenben.Katolikus vagyok,de nem templomba járó.
Szoktam imádkozni.
nem. nem.
szavazás elég lett volna
Én katolikus vagyok, és igen, hiszek Istenben és imádkozni is szoktam.
Templomba nem járok, csak Karácsonykor.
Szia!
Nem vagyok vallásos.
Nem járok templomba és nem is imádkozok.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan és milyen kortól tanítod gyermeked imádkozni?
- Ajándékötlet vallásos személynek
- Ki szeretnék ábrándulni a vallásosságból
- Nem vagyok vallásos, de kértem az égieket, ne fagyasszák...
- Szolgáltatás kifizetésekor (fodrász, kozmetika, körmös) kell-e, szoktál-e, illik-e borravalót adni? Kb. mennyit?
- Hamis vallásosság, templomba járás