Vállald fel önmagad! (beszélgetés)
Neked is Derilla, szép jó éjszakát!
viszont kívánom nektek is!
Jó fürdőzést és szép álmokat! :o))
Jó éjszakát, szép álmokat! ♥
Köszi,pont van kifejezett levendula krémem is,gyerkőcöm is imádja nagyon:)
Na kifolyt a víz,kívánok szép álmokat Nektek,jó pancsizást:)
Hellóka:)
Nagyon jó bele a levendula-, rózsa-, rózsafaolaj .... a levendula harmonizál, gyulladáscsökkentő, a rózsa erősíti, növeli az aurát, a rózsafa szintén bőrápoló .... :o))))
Azért a fél szemed itt van :))))
Isteni illata van,erős de mégis kellemes.Leírni nem tudnám,milyen:))
A rózsát nagyon szeretem, a klementint nem ismerem - de lelki szemeim (vagy orrom) előtt látom, hogy nagyon jó kombináció lehet! :))
Neeeem, telefonálok épp .... :o))))
Egy fél óra múlva jó lesz:PPP Csak jó hangosan:PPP
Zizisicc már biztos fürdőzik,nagyon eltűnt:)
Én rózsa,-klementin olajat tettem a vízbe,most ehhez éreztem kedvet:)A fahéj illata most nem vonz.
Ha elaludnál a kádben: mikor ébresszünk? :)))
A lényeg, hogy bízzál abban, hogy sikerülni fog (mert csak akkor fog sikerülni) és ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a rosszkedv, pesszimizmus, félelem!
Assezm télleg megyek is,mert a végén még nem találok be a kádba:)))
Majd gondolok rátok,hogy pancsiztok ti is,és igyekszem,nem bealudni:)
Mig kifolyik a víz,addig még itt leszek:)Leskelődök:)
Akkor jó! Már azt hittem, komoly! Különben is, annyi évesek vagyunk, amennyinek érezzük magunkat! Ez nálam azért változó.. :)))
Képzeld el a családod mit szólna reggel, mikor meglátnának édesdeden szuszizni a kihűlt fahéjas fürdővíz mellett? Talán, hogy tanakodtál, hogy bele menj-e, csak nem tudtad eldönteni? :))
nehéz egy kicsit, de túlélem , vagyis túléljük..remélem..
most ez a 6 nap munka egy kicsit kihuzott a bajból...s lesz valahogy jővőhéten is..
valami csak kialakul egyszer már..
jaj, csak bolondkodtam..
olvasni szeretek, most is vannak nálam könyvek a könyvtárból..
Én meg nehogy a kád mellé feküdjek:PPPPPP
Ejnye, ejnye! Köztünk csak 1 év korkülömbség van!
Lehet, hogy csak fáradt vagy!
És sokat kell használni az agyunkat, hogy mindig friss maradjon! Én pl. még a mai napig is tanulok (ha nem is iskolai dolgot, de mindenképp használom az agyam). Ha van türelmed és időd, olvassál minél többet! Az is jó!
Látod?Még azok is vidítanak...
az agyam az már rég nem fog..lehet az életkorral van baj?....(
Kicsi Derilla...nem lehet könnyű az életed...!
Igen, mint a mézeskalácsnak ..... :oDDDDDDDDD
De vízbe úgy kell beletenni az olajokat, hogy előtte egy kis mézzel, vagy tejjel kell elkeverni, mert csak így oszlik el benne, különben csak a tetején úszik .... :o))))
aha, nálunk olyan nincs ..s ha van se nekem való...
viszont van fenyőhajtás, kakukkfű--úgy tudom az is jó lazitó fürdőnek..
Én még itt vagyok! Ha most elmegyek fürdeni, véletlenül az ágyamba fekszem és nem a gép elé ülök..:))
További ajánlott fórumok: