Valaki tud valamit a Rezia nevű fogamzásgátló tablettáról? Elsősorban a mellékhatásaira lennék kíváncsi, és hogy megbízható-e? (tudásbázis)
Sziasztok!
Most tartok az első levélnél és már 2 placebo tablettát bevettem.Tegnap megjött,viszont érzem,hogy nem nagyon,de kicsit fáj a hasam...én eddig nagyon görcsöltem amíg nem szedtem gyógyszert,abban reménykedtem,hogy most elmúlik...enyhült,de nem múlt el teljesen eddig még...:( Egyébként ami még változott,hogy eddig nem volt elővérzésem,most pedig igen és ahogy látom a mennyiség kevesebb.Kíváncsi vagyok,hogy hogy fog lezajlani ez a pár nap.Eddig ezek az észrevételeim.
Sziasztok!
Én az elmúlt 10 évben Marvelon-t szedtem (libidó csökkenés miatt :( ), és most váltok át a Rezia-ra, de egy hónap gyógyszermentes "szünetet" tartottam. Nagyon kiváncsi vagyok mik lesznek a tapasztalatok ezzel az új gyógyszerrel. Nekem a dokim azt mondta, hogy a menstruáció utolsó napjaiban kezdjem el szedni, ne az leső napon...
Én híztam 4 kőkemény kilót és erősebb fájdalmaim vannak, mint az előző gyógyszerem-Symicia- szedésekor. Igazából már a 4. levelemnél járok, nagyon nem voltam tünetmentes, de megszokta úgymond a szervezetem. Jó egészséget kívánok! :)
Én hétfőn kezdtem el szedni,de ugyanúgy 2-3 nap után múlik a menstruációm mint eddig...a görcsök pedig enyhültek és csak addig tartottak,amíg a gyógyszer fel nem szívódott a szervezetemben...gondolom amikor legközelebb megjön,akkor már nem fog fájni a hasam,legalábbis remélem...mást eddig nem tapasztaltam...
Sziasztok!
Én is Reziát kaptam, a 12. bogyónál tartok, de még mindig van vérzésem. Nagyon kevés, meg nem is erős, de minden nap azóta, hogy elkezdtem szedni.
Tapasztalatok? Keressem fel a dokimat, vagy várjak még az első levél végéig legalább?
Köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Én is ezt kaptam, egyáltalán nem jött be, két havi adag után a mellékhatások 80 százalékát észrevettem magamon, úh abba is hagytam.
Egy havi adag megmaradt, el sem kezdtem, ha valakit érdekel szóljon, megbeszéljük.
Sziasztok én nekem is ezt írta fel a nőgyógyászom!Én nem a közösülés miatt akarom elkezdeni szedni hanem azért mert nekem nagyon nagyon szokot görcsölni a hasam amikor megjön és1-3 nap a legerőseb gyógyszerből szedek be 3-4 ami műtét utána fájdalmakra van!Mik a tapasztalatok ha elkezdem szedni elmúlik a görcsölésem?És én hízékony tipus vagyok valaki tapazstalt súlygyarapodásra?
Szerdán délu nekem is megjött :))))) Amúgy én nem szedem a zöld tablettákat, állítólagosan-mivel ugye hormonmentes-az azért van, hogy szokjuk, nekünk bogyót kell minden nap bevenni. Kihasználom a 4 nap "szabadságom". :)
Másnap a fehéret kellett elkezdeni... Mivel így lett egy zöld kiesés, majd ha ahhoz érek, az első napon ki kell hagyni... Megnyugtatott a doki, hogy nem lesz ettől semmi gond... :)
Nincs mit! :) Egyébként mi volt a teendő?
Így tettem, meg is oldódott a dolog... Köszönöm szépen a választ! :)
Na nekem ma hála istennek megjött :) holnap kezdem a második levelet.
Ha most kezded el szedni,akkor a fehéret kellett volna!A zöldhöz akkor fogsz érni,amikor a következő menstruációdnak meg kell jönnie és nagy valószínűséggel akkor fog megjönni,amikor a zöld tablettákat szeded,az alatt a 4 nap alatt vmikor...hívd fel a dokidat,hogy ebben az esetben mi a teendő!:)
Sziasztok! Én ma kezdtem el szedni a Rezia gyógyszert! Ma jött meg a menstruációm és a zöldet vettem be, mert eleinte így értelmeztem ezt a 24+4es dolgot, viszont azóta olvasgattam róla többet és eléggé elbizonytalanodtam... A fehéret kellett volna bevenni a vérzés első napján??? Előre is köszönöm a segítséget!
Szerintem ez a nagy meleg is befolyásolja a szervezetet, megviseli, mert nekem pl a júniusi hónap teljesen kimaradt és akkor nem szedtem még semmilyen gyógyszert sem. Úgyhogy szerintem most is csak ez lehet a gond.
Sziasztok! Nekem sem jött meg, pedig holnap este kell elkezdenem szedni a következő levelet, számszerint a 3.-at. Kezdek kicsit ideges lenni, mert eddig minden rendben volt,és a gyógyszernek sem volt nagymértékű káros hatása. Pár kiló, pár pattanás az arcomon. Csak jöjjön meg...
A bőrömön nem érzek változást. És hízni sem híztam tőle, de ez embertől is függ szerintem, de bevált eddig, ha megjön akkor meg minden rendben lesz :)
És a bőrötökre milyen hatással van? Pattanásokkal hogy álltok?
Szia!
Én most tartok a második placebo tablettánál, és még nekem sem jött meg, de én is érzem a menstruáció előtti tüneteket :) szóval csak nem lesz itt gond, ráparázunk és az idegesség miatt késik...
Sziaa R
Ja, akkor már megosztom én is a tapasztalatokat a tablettával kapcsolatban. Mióta szedem, néha fáj egy kicsit a hasam, ilyet a gyógyszerszedés előtt nem tapasztaltam. És csökkent a libidóm, de ez nálam sajnos minden fogigátló gyógyszerrel így van. :-( De nem volt közti vérzésem, nem voltak migrénjeim (én eléggé fejfájós vagyok...), szóval elviselhetetlen mellékhatás nem volt.
Sziasztok!
Én holnap megyek kiváltani,remélem beválik!Engem is érdekelnének a tapasztalatok!
Sziasztok!
Én az előző mensim első napja óta, vagyis 1 cikluson át szedtem már a Rezia tablettát. A ciklus alatt a mensin kívül nem volt vérzésem, viszont most kb. 10 perce vettem be a 4. placebo tablettát, és még mindig nem jött meg. :-( Elvileg nem lehetek terhes, hiszen minden tablettát bevettem a kellő időben. 2 napja görcsöl a hasam, fáj a fejem, mint mikor meg szokott jönni, csak nem jön meg. Ideges vagyok... :-( Volt már más, aki így járt, és esetleg késett a mensije emellett a tabletta mellett?
Sziasztok!
Tegnap írta fel az orvos a Rezia fogamzásgátló gyógyszert és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy azóta van-e bármilyen mellékhatás amit észleltetek?
Előre is köszi!
Megjött az első gyógyszeres vérzésem a 3. placebós napon. Nagyon minimális a mennyisége, de már öt napja tart. Remélem nem az lesz ezzel a gyógyszerrel is mint az előzővel, hogy hetekig vérezgetek.
Nekem is van már egy kis tapasztalatom.Az első levél 13. szemnél tartok és egyenlőre barnásan pecsételk folyamatosan az első szemtől. Kiváncsi leszek, hogy elmúlik-e vagy ez a levél már így telik el, illetve, hogy mi lesz a következő levélnél.
Nekem már van tapasztalatom , igaz, csak 1 hónap telt el, amióta szedem. Előtte 9 hónapig Simyciát szedtem. A tablettaszedés 21. napján jelentkezett áttöréses vérzés, minimális.Nem nagyon tudom mire vélni, de nem aggódom. Még van 3 tabletta, utána jön a 4 db. placebó. Majd kiderül a többi.
Ne ronts elefánttal a porcelánboltba- a finom hormonrendszerbe. Természetes módszerekkel ismerkedj!
Ez annyira új, hogy még szerintem nincs tapasztalata senkinek. A patikákban is most volt még a termékismertető. Összetételre megegyezik a Symiciával. De a Reziában van placebo tabletta. Olyanok számára készült, akik a tablettaszedési szünetben "hajlamosak" elfelejteni az új csomag megkezdését.
Köszönöm! Valaki esetleg szedte már, mit tapasztalt?
További ajánlott fórumok: