Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Direkt csinálta?? fórum

Direkt csinálta?? (beszélgetés)

ma 04:40
Igen, és te élvezed a játékot. Nézd levegőnek, ha nem akarsz tőle semmit.
7. Violet18 (válaszként erre: 2. - Anyagi)
ma 00:26
🤣🤣🤣🤣🤣🤔
tegnap 23:33
Mi a kérdés? Miért néz?
5. globus (válaszként erre: 1. - Emese11)
tegnap 23:30

Szerintem rengeteg dolgot megtudtok és sajnos túlkombináltok a közösségi oldalakon. Nyilván megvan a funkciója, de a leskelődés, egymás bosszantása, fécesz kavarás csak árt.

Amit írtál róla, nem éppen vonzó. Miért érdekel?

4. Emese11 (válaszként erre: 2. - Anyagi)
tegnap 23:17
Mért kell rögtön bántani a másikat??? Ettől vagy nagyfiú???
3. Ruslan (válaszként erre: 1. - Emese11)
tegnap 23:16
Beteg agyú, nem fog leállni. Persze, direkt szedte fel. Azelőtt nem ismerte őket. Az ilyenek csak az erőszakból értenek, ezért valakiket rá kellene küldj, akik profik és nem buknak le. Ha mégis, letagadod. Megéri a pénz erre. Jól összevernék és ha folytatná, kapna még. Másképp nem fog lekopni.
tegnap 23:14

És most mit szeretnél???

Nem tőlünk!!!!

Hanem tőle!!!???

Úgy tűnik egymásra találtatok!!!

Két nem komplett...

😀

tegnap 22:52

Anno ismerkedtem egy férfival, elérte hogy oda legyek érte. De nem is lett köztünk kapcsolat, mert kijelentette hogy barátságot akar. Világ omlott bennem össze akkor. De igy is mindent tudni akart rólam hol vagyok, kivel, hol voltam, ki az a pasi??? Ismerkedhetek, de vele feküdhetek le irta egyszer. De elküldtem mikor megelégeltem hogy nem érek neki semmit. Erre hatalmas hisztit csapott, én vagyok a gyerek, nem nőttem fel. Az én hibám hogy nem lett köztünk kapcsolat. Pár nappal emlitettem neki egy csajt,de csak simán. És erre a csajra rögtön ráirt. De abból nem lett semmi.

Pár hónapig nem beszéltünk, sajnos felkerestem és elkezdtünk beszélgetni. Tudni akarta kivel feküdtem le és tartom e velük a kapcsolatott. Beakart jönni a melohelyemre, de nem engedtem. Amig nem beszéltünk ő látott mindig a városba, de én egyszer se. Tudta hogy csináltattam tetkót is. De sok fájdalom miatt mondtam neki hogy 5 lépés távolságot akarok,mivel szexet akart és barátságot megint. Csúnyán beszóltam neki. De beszélgetesünk alkalmával sajnos megemlitettem a testvérem barátnőjét akivel én semleges viszonyba vagyok. Erre a csajjal ismerősök lettek és lajkolt neki össze vissza. Csajt megosztott egy dalt, amit a pasi tovább küldőtt nekem tik tokon. Én dühős lettem és elküldtem, erre tik tokon letiltott de facen nem. És duzzogo szöveget irt, hogy nem érti mi a bajom, én értek mindent félre. Előtte még a szilveszteri köszöntésre se reagált. Csajjal pedig 1 hét után kiirták hogy kapcsolatba vannak. Azt vettem észre hogy amire én nemet mondtam a csaj igen. Kitöröltem facem őket, nem keresem őket. De tesóm napi kapcsolatba van a csajjal. De ő nem mond neki semmit, mert ugye én titkolva voltam. Azóta ha talizunk a srác néz, bámul, de ha ránézek akkor rögtön elkapja a fejét. Ezt nem tudom eldönteni direkt szedte fel az ismerőseimet vagy csak beképzelem. Pasi alkoholista, ittas vezető, volt h jogsijat is elvettek, lejárt műszakis autóval közlekedet. Volt akit megrángatot, volt nőjeit pénzzel lenyúlta. Családjat anyagilag hanyagolja. Magát jo apának állitja be, de nem is foglalkozik a fiával. Sorolhatnám még.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook