Valaki tud valamit a Rezia nevű fogamzásgátló tablettáról? Elsősorban a mellékhatásaira lennék kíváncsi, és hogy megbízható-e? (tudásbázis)
Sziasztok !
Rezia-t szedek már 6 hónapja,első 1-2 héten volt szédülés,fejfájás,kisebb mellékhatások,de azóta rendben vagyok,viszont ez idő alatt híztam 6 kilót,én nem érzem,hogy többet ennék,és ráadásul az utóbbi bő 1 hónapban rendszeresen mozgok,odafigyelek mit eszem és nem tudok fogyni..egyszerűen 1 gramm sem ment le rólam.Télen általában hízni szoktam,2-3 kilót,de rendszeres mozgással mindig sikerül pár hét alatt lefogynom.
Szerintetek a gyógyszer miatt nem tudok fogyni?
Én is most kezdtem pár napja a második levelet és ezt a bogyót még nem szedtem soha.
Nekem is sokkal kevesebb volt a menzeszem mint szokott.
Hogy baba lehet-e, arra nem tudok válaszolni.
Én most fejeztem be az első levelet, most szedtem be a 3-at a 2. levélből. Az lenne a kérdésem, ha a 28. napon délután megjött, de másnap délutánra (tehát 24 óra) már nem volt meg az normális az első levél szedésénél? Most szedek életemben először antibabyt, így tudatlan vagyok. A párommal a leírást figyelembe véve, amiben az volt, hogy ha a ciklus 1 napján elkezdi az ember a fehéret szedni, akkor azonnal véd. Mi kb az első db bevétele után 3 nappal már együtt voltunk minden egyéb védekezési módszer nélkül.
Vélemények? Lehet hogy az 1 napos mensi mögött baby áll vagy a hormonok miatt van?
Sziasztok!
Én most kezdtem el a 2.levelet. Nekem is az első levélnél közel 10-12napig volt meg, de most tart már 3. napja és alig-alig van meg. Azonban, iszonyatosan görcsölök, ami azelőtt egyáltalán nem volt jellemző rám. :/ De kibírható. :)
A második héten megijedtem, mert nagyon megnőtt az étvágyam, de szerencsére elmúlt,s azóta a mellnövekedésen kívül semmi mást nem érzékeltem :D Nagyon remélem, hogy továbbra sem lesz problémám vele.
Sziasztok!
Én körülbelül két és fél hétig szedtem a tablettát, és másfél hét után elkezdtem vakarózni, viszketni, majd másnapra csalánkiütéses (hozzáteszem soha nem voltam allergiás eddig semmire...) lettem, majd harmadnapra az egész testem fel volt dagadva, a nyakam, mindenem... Mindez kivizsgálás után sürgősségi osztályon voltam, kiderült, hogy emiatt a gyógyszer miatt van, valamelyik anyagára allergiás vagyok, úgyhogy nekem nincsenek jó tapasztalataim!
Két havi tablettámat eladnám 5000 forintért!
Volt még valakinek ilyen tapasztalata????
Sziasztok!
Én nem tapasztaltam eddig különösebb mellékhatást. Most tartok a 2. levél 10. tablettájánál. Csak a második levél első napján jött meg, de azóta kitartóan megvan. Sőt, egyre intenzívebbnek tapasztalom. Lehet ebből még jó? Járt valaki hasonló cipőben?
Sziasztok!
Hogyan hagyjam abba a gyógyszer szedését?Egyik napról a másikra abba lehet vagy van ennek valami menete?
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni nemrég kellet volna megkezdenem az ujabb csomag rézia nevű fogamzásgátlom de az okokat most nem irom de nem tudtam bevenni az első 2 tablettát ma viszont akkor már 3-at kéne bevennem.Mit tegyek ilyenkor??
Válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok!
Engem az ára érdekelne a tabinak, hogy tudjam mire számíthatok, ha megyek kiváltani a receptet! Köszönöm!
Sziasztok!
Múlt hét hétfőn kellett volna megjönnie a menzeszemnek. Azért várom ennyire, mert végre el tudnám kezdeni szedni a Rezia tablettát.
Arra gondoltam, ha 2 hét múlva sem jön meg elkezdem magamtól szedni.
Szerintetek baj lenne ebből vagy tényleg várjam meg, amíg megjön?!
Ma írta fel a dokim ezt a fog.gátlót.A Lyndinett 30-at váltom, mert az túl erős volt-van valakinek további véleménye a gyógyszerrel kapcsolatban?
Minen infónak örülök:)
További ajánlott fórumok:
- Mennyire megbízható az Escapelle sűrgösségi fogamzásgátló?
- Vélemények a Mercilon fogamzásgátló tablettáról
- Tapasztalatokat várok a Regulon fogamzásgátló tablettáról
- Lehetnek ilyen mellékhatásai egy fogamzásgátlónak?
- Mit lehet tudni a Collamin kollagén építő tablettáról? Van mellékhatása?
- Klion tabletta hatása fogamzásgátló tablettára.