A párod múltja (beszélgetés)
Biztos van aki jó útra tér de ha nagyon zűrös, erőszakos,sötét a múltja a jövője se lesz jobb.
Leírtad a varázsszót: MÚLT.
Ne rugózz rajta. Ha mégis akkor magadat teszed tönkre ha nincs alapja. Ha van alapja akkor lépj. Ha rugózol rajta,nincs bizalom. ???? Így minek ez a kapcsolat?
Javaslom,inkább jövőbeni tervekkel legyen tele a fejed ne a másik múltjával.
Amikor összejöttem a férjemmel(akivel már tizenhat éve együtt vagyunk)én is féltékeny voltam a múltjára, főeg amior a barátaival kitárgyaltak egy egy kalandjukat.De szerencsére kinőttem.. Amit már más is írt, nem csecsemőként jövünk össze senkivel, persze hogy van egy előélete, nekem is volt, de ő elejétől fogva megbízot bennem, én kiidegeltem... Szóval nem kell féltékenynek lenni.. Úgysem tudod meg nem történté tenni a múltját
Lehet ilyen, persze, de ez nem az s szitu. Plane ha ilyen féltékenyek vagyunk a múltra 🤦♀️
Azért okoz, mert nem bízik önmagában sem, meg a párjában sem.
Részemről megette a fene az egészet, ha úgy megyek bele egy kapcsolatba, hogy nem bízom meg a páromban.
Nagyon jó volt a humora, sokszor meg nevettetet, lehozta volna nekem az eget is...nagyon sajnálom, hogy meghalt, elég sokat szenvedett
Bob Marley azt mondta: "Lehet, hogy nem te vagy az első, az utolsó vagy az egyetlen. Korábban szeretett és újra tud szeretni, de ha most szeret, mi más számít? Ő sem tökéletes, ahogy te sem vagy az, és ti ketten sosem lesztek tökéletesek. De ha legalább egyszer meg tud nevettetni, kétszer is meggondolod, ha beismeri, hogy ember, és hibázik, ne engedd el, és add neki a legjobbat magadból. Nem fog verseket szavalni neked, nem mindig gondol rád, de olyan részét adja neked, amiről tudja, hogy összetörheted, a szívét.. Ne bántsd, ne változtasd meg, és ne várj tőle többet, mint amit adhat neked. Ne analizálj. Mosolyogj, amikor boldoggá tesz, sikíts, ha feldühít, és hiányzik, ha nincs a közelben. Szeress egész lényeddel, amikor megkapod a szeretetüket. Mert tökéletes lányok nem léteznek, de mindig lesz egy lány, aki tökéletes számodra.. "
Ez mennyire nem igaz, pedig szoktak vele sokan példálózgatni, ezzel a más miatt hagyott ott veled is megteszi. Nagyon sokan párkapcsolat mellett találják meg a társukat akikkel életük végéig kitartanak. Nem kell senkit ezért ledegradálni.
Mennyire sok alkalmi partner?
Vagy bizalmat szavazol neki, vagy nem! Nem kezdhetsz úgy egy kapcsolatot, hogy tele vagy kételyekkel. Mi fog jönni? Lépten-nyomon ellenőrzöd a telefonját ? Kémkedsz utána? Így nem lesz értelme. A múlt az elmúlt, hagyd ott, ahol van.
Van aki változhat, de lássuk be nem ez a jellemző és ahogy én értelmezem ez nem az a lány aki miatt megfog... 🤷♀️
Nem lett belőle semmi, de beszélőviszonyban maradtunk, mert nem éreztem a negatív energiát. Nem akart bántani.
Bizalom, önbizalom..- és a kommunikáció.☺️Beszélj vele, ha megnyugtat, és meg is tudsz nyugodni, akkor oksi, ha nem, akkor már "gáz"..😊🙃
Szerintem a jelleme sajnos nem változik, ha notórius hazudozó, nőcsábász volt, az is marad.
Ehelyett azzal foglalkozz, ami a lényege a problémádnak:
1, Egyetértetek-e abban, hogy az alapvető párkapocsolati szabályaitok mik?
2, Ugyanazt tekintitek- e mindketten árulásnak, megcsalásnak?
3, Ugyanott vanank-e a határaitok erkölcsi értelemben?
4, Van-e köztetek barátság is, azaz tudtok-e mindenről, bizalmasan beszélgetni?
5, Tisztelitek-e mindketten annyira a másikat, hogy nem aláznátok meg/nem hoznátok méltatlan helyzetbe őt soha?
És mellétennék még valamit: a bizalom ilyen fokú hiánya általában okkal van jelen. Például van valami, amit magadnak sem mersz bevallani vele kapcsolatban. Hallgass a gyomrodra! Ha arra gondolsz csendbe, becsukott szemmel, hogy "soha nem alázna meg a párom" és összegugrik a gyomrod ahelyett, hogy jóleső melegség töltene el ... Akkor nincs miről beszélni.
Egyszer egy szórakozóhelyen nagyon jól elbeszélgettem egy 35-40 éves pasival. Én akkor voltam 23. Meghívott egy italra. Jól nézett ki, jó volt a dumája, és később haza is vitt. Úriember volt. Észrevettem, hogy az ismerőseim nagyon néznek, de nem foglalkoztam velük. Utólag világosítottak fel, hogy kivel dumcsiztam, és ki akartak menteni. 😄 Szerintem nem volt sorozatgyilkos, de voltak ügyei.
Szerintem, semmi sincs kőbevésve.
Ha mást hagyott ott miattad, veled is megteszi, az h sok alkalmi partnere volt, mi számít soknak? Miért zavar? Legalább tapasztalt
Tudom, csak akkor jönnék rá, amikor én jövök a sorban:DDDD
Jaaa, féltékeny vagy.
Ebben nem tudok segíteni.
Mivel nem csecsemők vagytok, mindenkinek van egy múltja.
Persze, azt észrevettem, hogy a féltékeny fél, mindennek utána néz, mindent tilt, stb., de az tök oké, hogy a féltékenynek is volt múltja, mert az más;)
Szerintem nem tudnál róla. 😄
Egy sorazat gyilkossal nem lennék egy pár.
Szerintem sok alkalmi partner, megcsalás is akadt vagy úgy jött össze valakivel hogy volt barátnője, majd a pasi dobta a nőt. Ilyen sztorik
Attól függ, hogy abban a múltban mi volt.
Drogfüggő, börtönviselt, hűtlen típus, vagy szebb nőkkel járt, mint te? 😄
Attól függ, milyen a múltja.
További ajánlott fórumok: