Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Írásaim...🖊️ fórum

Írásaim...🖊️ (beszélgetés)

ma 00:32
👍🙂
ma 00:29
Nyugodtan idézőjelbe rakhatod, mert úgy szerintem ízlésesebb, így olyan egyszerű hozzászólás szaga van, de ezt majd te eldöntöd, nem akarok beleszólni. A versnél egyértelmű hogy versről van szó, oda nem szükséges idézőjel.
Szerette a kis szösszeneteket. Már régen kikopott az a tévhite, hogy ártalmatlan és jelentéktelen a szó, hogy alulmarad a tettekkel szemben. Mondjuk kevés szót használt, fárasztotta a terjengősség. Annál inkább szerette a lényegkiemelést. Direkt is volt a kommunikációja, kerülte már egy idő után a játékosságot.
tegnap 18:35
Aha. Köszi.
tegnap 17:10
Saját legyen, ez a lényeg!
tegnap 17:08

Persze, bárki csatlakozhat, írhat bármit, nem napló!

"Írások, szösszenetek, irodalmi véna kielégítésére."

A verseket inkább ide:

[link]

10. Titkos üzenet (válaszként erre: 9. - Lottery)
tegnap 17:06
Gyakoroljuk is egy helyzet által.
9. Lottery (válaszként erre: 4. - Titkos üzenet)
tegnap 15:35
Az alázatot nem gyakoroljuk, hanem tanúsítjuk.
8. Sz123 (válaszként erre: 4. - Titkos üzenet)
tegnap 14:50

Ezt nem értem. Van értelme? :)

Mit tagadnál le, a szerénységet? És mi köze a beszédhez?

7. Lottery (válaszként erre: 1. - Titkos üzenet)
tegnap 12:04
Szépen kérlek, ne tegyél a kijelentő mondatok végére felkiáltójelet, valami rémes.
tegnap 08:02

Szia!

Lehet ide csatlakozni akár verssel is vagy ilyen naplótöredékkel?

tegnap 06:59
"Csak feküdt az ágyában könnyes szemmel, és azon gondolkodott hogy mi legyen a következő lépés! Annyira mardosta a kétségbeesés, hogy alig kapott levegőt! És mégis csak Rá tudott gondolni!"
tegnap 06:56
"Ha a büszkeség beszélni tudna, én mindig felemelt fejjel járnék, ha a szerénység beszélni tudna, én letagadnám! De valljuk be, néha térdre kényszerít az Élet, hogy alázatot gyakoroljunk!" 🙂
tegnap 06:50
(Zsigerből írok, amikor jön az ihlet, sohasem tanultam, csak érdekelt. Tinédzser korom óta olvasok mindenfélét, és rögtön leírom, ha valami eszembe jut. Az irodalom tanárom mindenre 5-öst, *5-öst osztogatott: verselemzésre, irodalmi mű elemzésére, szavalásra. Úgy éreztem magam, mint valami kiválasztott! 🙂 18 évesen írót akart faragni belőlem. Gondolta felkészít az írói pályára! Azt se tudtam mi van!🙂)
tegnap 06:28
"A nyárvégi napfényben sárgultak már a falevelek. Az eső is megérkezett, és időnként feltámadt a szél, ami szabadsággal töltött el. De vajon mit hoz az ősz?! Mindig kíváncsian vártam! Talán ettől olyan misztikus és szép! És ha semmit se hoz, keserédes emlékeinkbe burkolózunk a zörgő falevelek között."
tegnap 06:20

Írások, szösszenetek, irodalmi véna kielégítésére.

A kreativitásnak semmi sem szabhat határt! 🌈

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook