Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
ennek örülök, itt is kicsit mintha sütne :)
most le kell lépnem, sziasztok
Erre meg se merem kérni. Soha nem tudtam anyaként tekinteni rá. Ha valamit mondasz neki úgy tesz mint akit nem is rdekli, azontúl pedig egfolytába azon lovagol h ki mit mondott.
Vagy én, vagy apu, vagy a gyerek, vagy a szomszéd, vagy a masszőrje a szemét. Mindenki rossz csak ő nem. Mindig ott és az a rossz ahol van és aki van vele. Megbeszélünk vmit, és mikor azt tennénk, ő addigra visszavág és szó nélkül változtat a dolgokon. Állandóan fenyegetőzik stb...
Egy elmebajos esetnek tudom csak mondani, jobbnak nem.
Szed reggel 1-1, délben 1-1 este 2-2 rivotril 2mg-osat, és xanax 0,5mg-osat, és ezek mellett se nem nyugodt, se nem álmos, még csak aludni se alszik.
Aput az egyikből egy negyed kiütötte egész napra hozzáteszem.
Komolyan mondom teljesen elveszi nem csak az élettől, de még a fogyózástól is a kedvem anyám.
És viszont ha meglátja h híztam netán, akkor meg azért ba..tat hogy egy dagadt disznó vagyok mint apám meg a fiam is.
Hozzáteszem h apu 60 éves, 175 magas, 86kg
a fiam 7 éves, 134 magas 31 kiló.
jól van ne mérgelődj, hallgasd meg aztán csináld úgy ahogy te gondolod
hallod a 3000 azért szép teljesítmény, én nem tudok annyit naponta megcsinálni
Meg h most is milyen zöldségféléket pároltam össze, gondoljak én bele h ez mennyibe kerül...
Mi köze neki hozzá h én mennyit fogyok és mit eszek...
Látni kellett volna hogy milyen kaján vigyor ült az arcán mikor látta h szenvedek a stepperen.
Basszus de szétrobbanok.
Anyu életmód tanácsokat osztogat.
Szerinte a sok zöldséggel, gyümivel és tejtermékekkel nem lehet fogyni, meg azzal se hogy itt szerencsétlenkedek 3000-et a stepperrel idebenn, meg azzal se hogy a Rékát tornázom.
szerinte ez egy csomó pénzbe kerül és úgy is csak hízni lehet tőle.
Szerinte csak az tud lefogyni aki egész nap sétál és fut, illetve mindent rendesen eszik csak kevesebbet, illetve napi egyszer csak.
Annyira szét tud robbanni az agyam ilyenkor.
Most már látom a link miatt nem engedte elküldeni.
De ha beírod a Kolláth-reggeli előnye cím szót, akkor látni fogod, így hosszú lenne leírnom.
Köszi. Neked mi lett a végén az ebéded?
Épp 0-ás kólát kortyolgatok édesség gyanánt.
kész az ebédem, meg is ettem jó felét. Nagy adag lett sajna, több nem fér belém.
1 szelet telj.kiörl. kenyér (500g-os nagyságú egész kenyérre gondolva, annak a felét árulják szeletelve reform kenyér néven.)
Mellé:
uborka, paprika, paradicsom, hagyma kevés vajon puhára párolva, 2 szelet párizsi rá, só, bors, fokhagyma. A legvégén 1 tojást felsütöttem vele.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!