Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Szép estét mindenkinek.
Nem győzök vissza olvasni délután óta hogy nem voltam.
Sajna sokáig elhúzódott az ügyvédemnél a dolog. De a pénzemért nincs az az idő ami sok lenne.
Erről még tárgyalhatunk :) miután lefogytunk.
De akkor megírjuk azt a titkos receptet is, amit csak mi ismerünk Charlie?
Arra gondoltam, majd pár hónap múlva, amikor már lefogytunk, okosak is leszünk, a sok tudományunk leírjuk, kiadjuk egy könyvben, dől a lé, és osztozunk. Az első fejezet: a fogyókúra előnyei: gazdaggá tesz.:)
Na ez az agyprogramozás. Anyukám gyerekkoromban azt mondta, ne hülyéskedjem, mert úgy maradok. Most azért hülyéskedem a fogyókúrával, mert szeretnék "úgy" maradni! (mármint lefogyni)
megtaláltam bekell lépni??
regisztrálni??
ja hát azt még nem is írtam a kis hitetlennek :)
Vivi másold be így, ahogy én írtam.
Ugyan dehogy! Hová gondolsz?
Vivike feltétlen lépj fel az égazsír. hu oldalra, mert ott megláthatod Charlie-t a maga természetes valójában:)
Még ha tartanátok! Engem le nem ráztok, amíg nem fogyok le! Komolyan mondom, sokkal kevesebbet eszem, és úgy érzem, olyan jól laktam, mint jó édes anyámnál Karácsonykor.
Vivike! Csak a saját tapasztalatomról tudok beszélni. Január 10-én indult ez a fórum. Azon a héten kezdtem magam ráállítani arra, hogy este hat után ne egyek. Azóta kétszer olyan gyorsan fogyok. Ez tény, a saját tapasztalatom alapján. Sovány hús, zöldség, gyümölcs minden mennyiségben. Kenyér, tészta, édesség, krumpli kitiltva. Fokozatos mozgás. Ennyi a titkom. És persze akarni is kell, és a CÉL lebeg a szemem előtt...
Nekem bejön.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!