Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Valaki aki ért a mágiához és a szellemekhez....kérném a sürgős segitségét. fórum

Valaki aki ért a mágiához és a szellemekhez....kérném a sürgős segitségét. (beszélgetés)

1 2 3 4
62. levendula6 (válaszként erre: 53. - Smile:))
2010. jan. 26. 19:32

Szerintem lélek2010 nem úgy értette, hogy hazudnál, hanem hogy a Párod megtréfál esetleg.

Azt gondolom, ami a legfontosabb, oldd meg, hogy felvehesd a beszélgetést! Akár kérj kölcsön egy nagyobb kapacitású diktafont, amely több órát képes rögzíteni, így nem "akció közben" kell nyomkodnod a szerkentyűt! Mindenkit érdekel a téma, ne hidd, hogy ellened vagyunk! Csak örülnénk egy kis kézzel fogható "bizonyítéknak". Várjuk a fejleményeket, bármi is legyen az! Köszönjük bizalmadat; vigyázz magadra!

61. Smile:) (válaszként erre: 59. - 6950bf54f7)
2010. jan. 26. 19:19
Ez is hatékony egyépként ezt is meg fogom csinálni csak később mert most ez fontosabb aztán a láson megcsinálom amit leirtál:)Sőt lehet,hogy valakinek pont ez fog kelleni.Igen én se szivesen vagyok ebbe de ha már igy van akkor vágjunk bele.
60. Smile:) (válaszként erre: 58. - Af4c41efc6)
2010. jan. 26. 19:17
jó...akkor a lilát használhatom vagy inkább holnap vegyek egy fehéret?
59. 6950bf54f7 (válaszként erre: 50. - Smile:))
2010. jan. 26. 19:14

Szívesen.

Remélem, hogy a többiek hatékonyabb segítséget tudnak adni, mert nem lennék most a helyedben, hogy őszinte legyek.:(

58. af4c41efc6 (válaszként erre: 56. - Smile:))
2010. jan. 26. 19:05
Most látom, hogy van még kék és zölded is. Ezeket egyenlőre ne használd.
57. af4c41efc6 (válaszként erre: 56. - Smile:))
2010. jan. 26. 19:03

Bármilyen színű gyertya jó. Nekem a fehér a legkedvesebb, de ha neked lila vagy bármilyen van, akkor nyilván ez áll hozzád közel. Bármilyet használhatsz.

Egyébként én mindent szeretek leegyszerúsítve alkalmazni. Mindig Jézusra gondolok, akinek akkora hite volt, hogy nem kellett neki semmi, csakis a hite abban, hogy amit tesz, az sikerülni fog. Ezért alkalmazom a legegyszerúbb megoldásokat. Természetesen mindenki mehet pénzért bárkihez, de higgyétek el, hogy ő is az akaratával és a hitével tud szellemet űzni. Legfeljebb neki szüksége van még különböző kellékekre, melyek segítségével könnyebben létesít kapcsolatot. De a meditációnál nincs jobb, így bárki rá tud hangolódni.

2010. jan. 26. 18:47
Ja és lenne még egy kérdésem.Mindenképpen fehér gyertya kell?Mert nekem van ithhon kék,lila,meg zöld.Azok közül valamelyik nem jó?Előre is köszönöm.
55. Smile:) (válaszként erre: 47. - 816fca07b8)
2010. jan. 26. 18:36
Ezt most ne haragudj nem értem...ki tudnád ezt fejteni?Én vetitem ki?Hogyan?
54. Smile:) (válaszként erre: 46. - 3889c2242e)
2010. jan. 26. 18:35
igen erre én is gondoltam de nem hinném,hogy képes lenne ezt tenni velem.én is rákerestem de én sem találtam semmit.megpróbálom kideriteni a nevét de nem biztos,hogy menni fog,ilyen dolgokat nehezen lehet kicsikarni belőle.tudom én is próbálom előkotorni rá a pénzt ha ezek nem sikerülnek jelentkeztek,hogy megcsinálják nekem a kiűzést ha gyertyával nem megy.tudom,hogy nekem is mindent megér ő és előkeritem rá ha kell.de azt viszont nem várom meg,hogy ezek a dolgok beteljesedjenek.szia és köszönöm.
53. Smile:) (válaszként erre: 45. - 77dcc060d6)
2010. jan. 26. 18:29

Szia "kedves" lélek2010.!

Köszönöm a kedves hozzáfűznivalódat de nem hinném,hogy ilyennel egy épeszű ember viccelődne.Ha bárkinek az a véleménye,hogy hazudok az igy járt akkor ne segitsen de innen is köszönöm a sok embernek akik segitenek és irnak.És még egyszer kedves lélek2010 ha nincs izgalmasabb hozzáfűznivalód akkor szerintem nincs itt keresnivalód.

52. Smile:) (válaszként erre: 44. - Náíma)
2010. jan. 26. 18:25
Köszönöm...csak tudnám mikor imádkoznak benne...Köszönööm bármit irtok segithet,minden segitséget köszönök.:)
51. Smile:) (válaszként erre: 42. - 816fca07b8)
2010. jan. 26. 18:22
De hidd el nekem,hogy megigérte,hogy bántani fogja őt és én nem tudomhogy mi lesz most.Az nem árt ha megcsinálom amit ezoági javasol nem?Ha egy régi énje akkor azt elmondja nekem majd ha megint jön?Nem értek az ilyesmihez....Ha kicsit többet tudsz ezekről írni akkor kérlek irj
50. Smile:) (válaszként erre: 41. - 6950bf54f7)
2010. jan. 26. 18:17
Köszönöm szépen a hozzászólásaidat.Utólag ezt is kibróbálom.
49. Smile:) (válaszként erre: 37. - D4b0dd2692)
2010. jan. 26. 18:14
Hát igen csak,hogy nem mindig akkor jön mikor számit rá az ember de ha akkor kezdem el nyomkodni a telom egyből elhuzza a csikot.
48. kingi7 (válaszként erre: 45. - 77dcc060d6)
2010. jan. 26. 14:17
Akkor mit keresel itt? :)
2010. jan. 26. 11:28
de az is lehet h te vetíted ki
2010. jan. 26. 10:05
sziasztok, szia smile, csak egy hozzáfűzni valóm lenne ehhez a dologhoz. először is, eléggé hiszek ezekben a dolgokban, bár először mindenre magyarázatot keresek. szóval leírtad a történeted, és eléggé beleborzongtam, de! Valami nem stimmel! Nem lehet, hogy egy nagyon csúnya tréfa áldozata vagy? nem mondom ez a sztori tényleg nagyon durva, és belegondolni is rossz bármelyikünknek, ha velünk történne meg mit tennénk. első mindenkinek látod, a hangfelvevés akinek eszébe jutott. másik pedig. ez nem olyan dolog amin szerintem spórolni tudnál, mert ezt tényleg szakemberrel tudnád csinálni, nem csak úgy gyertya gyújtás, füstölőzés. stb. ha ez ennyire komoly akkor ennyivel nem nagyon lehet elintézni szerintem. én tuti olyanoktól kérnék segítséget, mint szülő vagy jóbarát, akir költsönadna pénzt, vagy ha nekem a szerelmemről lenne szó a föld alól is de megteremteném rá a pénzt, nehogy ennél is nagyobb baj legyen. a másik dolog. pedig. kutakottam egy kicsit, mondtam hogy elég durva ugye a sztori. namármost sehol az ég világon nem találok ilyen emberről hogy levszki kapitány( mindenféle módon megpróbáltam már leírni, talán már csak kínaiul nem írtam le:)) szóval, vasil levszkitől kezdve levszki szófiáig mindent kidobott de ilyenről még sem az internet sem egy könyv nem hallott. szóval meg tudod még egyszer hogy mi az igazi neve? vagy a teljes neve.? jó volna utánanézni ennek is nem? nah ennyi. én tudom nem segítettem semmit, de remélem azért másképp is fel tudod fogni, és ha még mindig előforulnak ezek a dolgok, és bebizonyosodik, hogy ez tényleg igaz, akkor viszont ezen nem múlik hogy pénzt adj ki érte, hogy ez örökké megszűnjön. érted? szia, és kitartást.
2010. jan. 26. 09:55
Ez az egész topik egy nagy kamu.Minden eismerésem azoknak a topiktagoknak akik önzetlenűl próbáltak segíteni a topikinditónak.
2010. jan. 25. 23:30
Próbáld meg,hogy sós vizet fröcskölsz szét a lakásba,kell még füstölő,de akkor jó ha szénen ég,ha már meggyújtottad járd körbe vele a lakást 7 szer.Közbe kapcsold be a Mária rádiót akkor amikor imádkoznak benne.A rádió akkor is mehet ha te nem vagy otthon.Remélem segítettem!Én líbiában élek és itt sokat tudnak az ilyen dolgokról.Majd még próbálok érdeklődni a teendőkről.Szia
2010. jan. 25. 22:55
és ha a párodat rá tudod venni h beszéljen olyan dolgokról amik a vállát nyomják,még olyasmikről is amikről úgy érzi meg sem történtek,az is közelebb visz a megoldáshoz
42. 816fca07b8 (válaszként erre: 15. - Smile:))
2010. jan. 25. 22:53

ez a fiú egy aspektusának-énjének,multbéli,párhuzamos énjének - lelkiismeretének kivetülése. nem szellem,és nem fog bántani egyikőtöket sem. ez a dolog álmában oldódik. te abban tudsz segíteni h beszélgetsz "vele". csak így segíthetsz. mivel került rossz helyzetekbe a párod,talán tett is olyanokat amiket nem lett volna szabad,akár ebben,akár az előző-vagy a párhuzamos-életeiben/ki miben hisz/ és most ez "kísérti"

mindenképpen próbáld kideríteni,h áll a háttérben nála,és jó lenne megértetni a pároddal is h ez van.

nem szép dolog h kinevet olyasmiért ami neked szorongást okoz és segíteni akarsz benne../de ez már egy másik fórumtéma../

2010. jan. 25. 19:31

Szelleműző varázslat

E.R.

2008-05-19

Ez a varázslat Egyiptomból származik. Segítségével távol tarthatod otthonodtól a rossz szellemeket. Mivel az egyiptomiak mindenféle fenntartás nélkül bíztak a mágia erejében és hatásában, kétségtelen volt számukra, hogy a varázslat működik.

Kellékek

Illóolaj

Rozmaring ág

Zsálya

Olajbogyó

1 tálka forrásvíz

Füstölő

Előkészületek

Fontos, hogy a rituálé előtt fürödj meg, alaposan tisztítsd meg magad minden negatív energiától. A fürdővizedbe csepegtess hét csepp illóolajat, és tegyél bele egy kávéskanálnyi sót. (A só az örökkévalóság és a halhatatlan élet jelképe.)

A varázslat menete

A rozmaring ágacskákat, a zsályaleveleket és az olajbogyót helyezd a lakás négy sarkába úgy, hogy mindegyikből kerüljön mindegyik sarokba. Lassan önts forrásvizet egy tálkába, és ujjaddal spriccelj szét egy keveset a lakás minden helyiségében. Közben folyamatosan kántáld az alábbi varázsigét:

„Ki ide belépsz, felejtsd el rossz érzéseidet!

Szent füvek felett mondom ki e szavakat, melyeket a lakás négy sarkában helyeztem el, és minden helyiséget meghintettem szentelt vízzel. Többé ne kísértsen itt egyetlen szellem sem.”

A varázslat befejeztével gyújtsd meg a kellemes illatú füstölőt, lehetőleg a lakás közepén, és hagyd, hogy teljesen leégjen.

Fontos: a varázslat működik, ezért csak saját felelősségedre próbáld ki!

Felhasznált irodalom: NIcola de Pulford, Varázslatok könyve (Gabo Könyvkiadó).

2010. jan. 25. 19:23

Az angyalokkal kapcsolatban találtam egy szösszenetet:

"Rafael hatókörébe tartozik a szelleműzés és tértisztítás is. Mihály Arkangyallal együtt sikeresen kiűzik a gonoszt az emberekből, és a fizikailag behatárolható helyekről."

2010. jan. 25. 19:18

Sziasztok!

Huh, ez nagyon durva egy történet.:(

38. Csigusz 79 (válaszként erre: 31. - Smile:))
2010. jan. 25. 19:13

Szia!

Én azt tanácsolom imádkozz.

37. d4b0dd2692 (válaszként erre: 26. - Smile:))
2010. jan. 25. 19:06

Szia!

Nem vagyok szakértő,de nagyon érdekes,amit írtál!Diktafonnal ,valahogy nem tudnád felvenni,hogy elhiggye a párod?

2010. jan. 25. 18:04
A hit a legnagyobb erő. Ne is gondolj arra, hogy valami miatt nem sikerül. Mindenre legyen meg a forgatókönyved. A lényeg, hogy teljes mértékben higgyél abban, hogy minden úgy lesz, ahogy te akarod, mert Isten mindenben segít. Nincs kudarc csak siker. Ha a vizualizációdban úgy látod, hogy a szellem nem akar a fénybe menni semmi gond. A fényt te viszed oda. Ahogy hozzáér a fénysugár máris kéred Istent, hogy a lehető legnagyobb erővel, mint egy erős porszívó, szippantsa fel a fénnyel a szellemet. Kéred, hogy maradjon fönt, és ne engedje vissza bántani a barátodat. Utána köszönd meg.
2010. jan. 25. 17:38
Ha valaki még ír már csak holnap tudom elolvasni de nagyon megköszönöm és holnap válaszolok is rá.
34. Smile:) (válaszként erre: 33. - Af4c41efc6)
2010. jan. 25. 17:27
Nagyon köszönöm.Remélem ez beválik.És ha nem akkor mi a teendő.Ha esetleg nem működik együtt a szellem?
2010. jan. 25. 17:20
Én a fehéret szeretem legjobban. Ha gondolod leírhatod, mit szeretnél mondani, kérni, de az is jó, ha spontán mondod, amit érzel. A lényeg, hogy olyan legyen, mint egy ima. Isten segítségét kérjed, hogy egy eltévedt lélek megtalálja az utat. Kérjed, hogy szabadítsa meg barátodat a szellemtől, legyen innentől kezdve kiegyensúlyozott, nyugodt ember. És kérjed hozzá Isten bocsánatát, mind a saját, mind barátod, mind a szellem által elkövetett bűnökért. És ha a fényben felmegy a szellem ne felejtsd el megköszönni.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook