Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért van több férfi hajléktalan mint nő? fórum

Miért van több férfi hajléktalan mint nő? (beszélgetés)

17. ildi992 (válaszként erre: 2. - K-né Zsóka)
ma 13:47
Válás esetén, hiába marad a gyerek a házban, akkor is 50-50 százalékban oszlik meg az ingatlan. Egy nő ebből hamarabb fel tud állni, férfi, csak a nőre tud kapaszkodni. Tisztelet a kivételnek.
16. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 3. - Szoci2024)
ma 13:46

Ez bizony így van. Belvárosban élek, rengeteg nőt látok részegen, főleg diákokat, fiatalokat.

A női problémás ivás valós mértékét az önbevallás és a társadalmi stigma miatt bizonyos mértékig alul is becsülhetjük.

ma 13:45
Mert mára már megfordulni látszik a világ. A férfi lett a gyengébbik nem. Csak önmagának él. Sőr, szex, és ennyi. De ahogy például a retro rádióban is szó volt a szingliségről, a nők azért szinglik, mert például már nincs aki segítsen nekik, akár a fűnyírásban, stb. Egy kapcsolat nem mamahotel, hanem tenni kell érte. A nők jobban megfogják a pénzt, férfiak kényelmesebbek. TISZTELET A KIVÉTLENEK, de gondolom, ők nem hajléktalanok.
14. andi6020 (válaszként erre: 7. - Globus)
ma 11:56
Így van. Mi is próbáltunk nem egyet "megmenteni", de nem kell nekik. Lett volna szállás, munka, de nem. Inkább a pia, meg igen, a szabadság.
13. Hansika (válaszként erre: 8. - Anyagi)
ma 11:55
ez mondjuk igaz.
12. csemár (válaszként erre: 10. - Tien)
ma 11:33

Nem "némi", hanem SOK igazság van benne.

Szerintem.

11. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Szoci2024)
ma 11:01

Egyik, általában a nőnek ítélik a gyerekekkel a lakást válás esetén.

Másik: A segítségkéréshez való viszony, sok férfit arra nevelnek, hogy "oldja meg egyedül", ne mutassa a gyengeségét. Emiatt lehet, hogy később kér segítséget, amikor már sokkal súlyosabb a helyzete.

A nők és férfiak hajléktalansága ráadásul nem teljesen ugyanolyan. A hajléktalan nők egy része rejtettebb formában él: ismerősnél, rokonoknál, ideiglenes szálláson vagy bántalmazó kapcsolatban marad, mert az utcán különösen nagy veszélynek lenne kitéve. Annyi nő tűr, nem is gondolná az ember.

10. Tien (válaszként erre: 8. - Anyagi)
ma 10:26
Azért van benne némi igazság.
9. Anyagi (válaszként erre: 7. - Globus)
ma 09:54

Szabadság???

milyen szabadság ez?

Inkább leépülés! Onnan nem lehet egy idő után az illetőt visszahozni... :(

8. Anyagi (válaszként erre: 4. - Hansika)
ma 09:52
Ez csak egy sztereotípia!
7. globus (válaszként erre: 6. - Alnisa)
ma 09:36

Első percben ez jutott eszembe, amikor a kiírást megláttam, csak nem akartam leírni :D

Sajnos, életképtelenek. Ismerősöm festő vállalkozó. Küldetése, hogy kiemeli őket. Munkát, szállást ajánl, amíg rendbe jönnek, de nem kell nekik. 1-2 napra bemennek, pia nincs, nem bírják. Kényelmesebb a szabadság.

6. Alnisa (válaszként erre: 4. - Hansika)
ma 09:19

Ez mondjuk nem igaz.

Az, hogy a férfi képtelen az egyedüli életre, arról nem a nő tehet.

Mert sok férfi képtelen együl élni, azt se tudják merre vannak arccal, ha egyedül marad.

5. Alnisa (válaszként erre: 3. - Szoci2024)
ma 09:18
Több a férfi alkoholista.
ma 07:46
mert a nők minden pasit anyagilag kifiléznek
3. Szoci2024 (válaszként erre: 2. - K-né Zsóka)
ma 07:41
Ebbe még bele sem gondoltam, hogy az alkoholista is több. De ez biztos? Talán zugivók között több a nő. Arról meg nem tudni.
ma 07:10
Szerintem azért is, mert a férfiak gyakrabban maradnak egyedül. Pl. válás esetén általában ha gyerek van, sok esetben a férfi megy el, az asszony marad a házban. Aztán van aki talpra áll, van aki lecsúszik. Sokkal több a férfi alkoholista mint a nő, ez is egy ok. És még ki tudja mennyi minden van mögötte.
ma 06:21
Miért van ez így?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook