Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Vajbabos húsleves recept

Vajbabos húsleves recept

A Vajbabos húsleves hozzávalói:
40 dkg sertéshús
1 fej vöröshagyma
pirospaprika

babérlevél
fokhagyma
4 burgonya
1 paradicsom
1 zöldpaprika
1 üveg zöldbab
tejföl
kevés olaj


A Vajbabos húsleves elkészítési módja:
Kevés olajon megdinszteljük a felaprított vöröshagymát.Pirospaprikát szórunk rá,és beletesszük a felkockázott húst.Kicsit tovább dinszteljük pörköltszerűen,és felöntjük vízzel.Sóval,babérlevéllel,fokhagymával fűszerezzük.Tovább főzzük,beletesszük a felkockázott burgonyát,a paradicsomot,a paprikát,a babot.Tálaláskor tejfölt teszünk bele.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A vajbabos húsleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook