Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Estreházy Urak krumli gulyása recept

Estreházy Urak krumli gulyása recept

Az Estreházy Urak krumli gulyása hozzávalói:
Fél kgr sertéshus,/husos karajcsontbol finomabb/Ha gazdag egytálételt szeretnél
Egy kgr krumpli,
egy fej vöröshagyma,
kevés olaj,só
pirospaprika,
2 db babérlevél,
2 gerezd fokhagyma,
1 db pörköltszaft kocka


Az Estreházy Urak krumli gulyása elkészítési módja:
A kevés olajban üvegesre piritjuk a felapritott vöröshagymát rászorjuk a pirospaprikát,a felapritott sertés hust,a pörköltszaftkockát ,babérlevelet, reszelt fokhagymát,sót majd átforraljuk és felöntjük kb 3 lt vizzel.Lassan főzzük amikor már majdnem megfőtt akkor tesszük bele a felapritott krumplit és készre főzzük.Töröttborssal és erős pirosarannyal is és vegetéval is izesithetjük .

Ne tegyél bele sárgarépát és zöldséget mert nem zöldséges krumplilevest főzöl hanem igazi jó izü gulyást tészta nélkül finom puha kennyérrel.Ha gazdag egytálétel szeretnél a családodnak akkot l tejfölt kikeversz 2 kanál liszttel kb 1 dl vizzel felhigitod és ezzel behabarod a levest.Nagyon finom laktató ételt kapsz.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az estreházy urak krumli gulyása elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook