Unatkozom, csacsognék, csak nincs kivel (beszélgetés)
a tojássárgával asszem pont ez kerülhető el...
de nem biztos, majd elmondom, ha megtapasztalom :)
ha hosszabb hajat akarsz, akkor azis adja magát hogy új haj is nő ami égnek áll=> babahaj
nekem igy is van sok, reménykedem benne hogy most azok jól megnőnek és nem lesz több :P
na jó nem ám! de nekem mind1 csak legyen má hosszabb
Oh...akkor lehet nem is olyan jó...pedig én is ki akartam próbálni,tojás sárgájával kell összekeverni ugye?
Mondjuk azt is írták hogy sűrűbb lesz töle a haj,valószínű ennek köszönhető a sok babahaj!
igen, eléggé meg vagyok fázva :D
Amúgy igen, ricinusoztam elég sokáig, de annyi babahajam lett mint a rossebb, ellenben hosszra nem igazán nőtt... szóval feladtam :D
na ez most hülén jött ki? lol
szóval!
miért van ennyi (vöröskeresztes) jeled?
ja!
de nem tudom még meddig, aludni még nem tudok, a gépet előtt ücsörgés meg kezd kényelmetlen/fárasztó lenni
most éppen ez jött, nem csak arról van szó!
bármiről amit akarsz :)
sziasztok!
Bekukkanthatok? :P
csak sajna tök macerás a hajra, az az éjjeli nem fog menni mert tuti lejön a törölköző mindent összekennék...
hajszáritózás is időigényes...
de hát vmit muszáj :) (a szépségért meg kell szenvedni) nem hiába mondogatják ezt!
nem is tudom már hány éve növesztem a hajam, de mindig csak vállig ér, mert törik!
szeretnék már vmi eredményt, vmi látványosságot
amúgy vhol feltetted a képet, megmutattad hogy saját magad csinálod a körmöd... ennyire emlékszem
mitől fáj a fejed?
most kezdtem el, még csak 1x
holnap fogom másodjára használni
a hajamra meg a szempillámra, és ha leszedem a körmömről a maradék zselés műköröm maradványaimat akkor arra is akarom
ez nézőpont kérdése :)
székesfehérvárhoz képest tényleg nincs messze :)
Okés!Én is!
örmeim alapján?Hol láttál?
További ajánlott fórumok:
- Akik MSN-eznének, de nincs kivel
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Kit, mi bánt? Mi foglalkoztat, esetleg nem hagy nyugodni? Problémáid vannak, amit nincs kivel megbeszélni?
- Mit tegyek depresszió és magány ellen ? Munkán kívül senkivel sem találkozom, nincs senkim itt és kis faluban élek (külföld).
- Úgy mennék valamerre, de nincs kivel. Mit csináljak?
- Nincs kivel menni bulizni!