Unatkozom, csacsognék, csak nincs kivel (beszélgetés)
most írtam le a képeset:P
nem lehet elvonni, ilyenkor csak a warcraft létezik!
a 25. oldalon láthatod hogy már jártam itt :)
a napom uncsi volt...
"hajnali" 3/4 9-kor arra ébresztettek hogy este is zárjuk az ajtót mert a szinten 3 laptopot elloptak
(kolis vok)
aztán délig ki se birtam kelni az ágyból aztán punnyadás, aztán jött párom... egy kis ez egy kis az
aztán alvás.
most itt fogok punnyadni hajnali 3-ig mert kialudtam a krumplit a földből
vondd el a figyelmét!Pont most mondja a párom hogy nehogy azt írd hogy az enyém is....pedig deeeeee :P
Figyi képet hogy szúrsz be?
na mesélj miért vagy idegbeteg!
Chrystin13 hogy telt napod!
Amúgy te is szoktál itt fórumozni velünk,vagy új vagy?Nem emlékszem a nevedre...
nem jut eszembe semmi! :)
csak az hogy uncsizom...
De jó!Köszi!Imádlak-imádlak imádlak!
Mostmár az én naplóm is szép lesz!!!!!:D
csinálnám, csak az a baj, hogy nincs elég eszközöm hozzá, na meg magánként a marcipánt se olyan egyszerű beszerezni:S
amúgy csak annyit fogyózok, hogy próbálok egészségesen enni, és kevesebbet, na meg tornázok egy csomót:)
elment a netem, és lefeküdtem aztán aludni,mert fáradt voltam nagyon...
milyen fogyókúrát követsz? én is épp fogyizok :)
privátként nem fordult meg a fejedben, hogy dolgozz? errefelé sokan dolgoznak háznál, és amikor a környéken buli lesz, vagy születésnapra kell torta, akkor ott veszik meg inkább, mint a boltban.
amúgy jó reggelt!
További ajánlott fórumok:
- Akik MSN-eznének, de nincs kivel
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Kit, mi bánt? Mi foglalkoztat, esetleg nem hagy nyugodni? Problémáid vannak, amit nincs kivel megbeszélni?
- Mit tegyek depresszió és magány ellen ? Munkán kívül senkivel sem találkozom, nincs senkim itt és kis faluban élek (külföld).
- Úgy mennék valamerre, de nincs kivel. Mit csináljak?
- Nincs kivel menni bulizni!