Újévi fogadalom! Lefogyni s megtartani! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nincs sok mindenről beszámolni valóm. Kicsit megtörtem most. Nem tudok enni sem, de inni sem nagyon:( A sok idegeskedés miatt. Mától igyekszem rendbehozni magamat.
Csajszik! Ne adjátok fel! Holtponthoz érkeztünk, de ezen is túl fogunk lendülni! A végeredmény pedig nagyon klassz lesz:) Nem szabad feladni! Ha már eddig kibírtuk, tovább is menni fog!
Én is:( másfél kilot fogytam a másfél hét alatt:( pedig mindennap tornázok és alig eszek:(:(
de nem adom fel,te se tedd;-) Majd csak meglesz az eredménye a kemény munkánknak:D
Sziasztok!
Én kezdek egy hárpia lenni,egyre feszültebb vagyok,ma még nem tornáztam,szerintem nem is fogok,szeretnék egy jót aludni,mert a "kisasszony" alig aludt(beteg) és kb úgy nézek ki mint saját magam 10 év múlva.Mindenkinek kitartást kívánok. Holnap újult erővel indulok.
Sziasztok!
Egy nem ide való kérdésem lenne: esetleg valamelyikőtök tud állást? Nagy álláskeresésben vagyok, de a lelkierőm már lent van a béka feneke alatt:(
Hogy a témához írjak, ma sem ettem sokat (mármint ha az adagokat nézzük). Holnap nem tudom, hogy megyek-e futni, egész nap rohangálnom kell.
Nektek hogy telt/telik ez a nap?
Boldog Szülinapot neki:):)Tegnapi napom elég fura volt.Amióta fogyózok nincs energiám,állandóan fáradt vagyok.ugye az energia nagy részét a szénhidrát adja és én nem túl sok olyat eszek.Egy kicsit el vagyok szomorodva,de holnap ráállok a mérlegre és remélem vissza jön a kedvem.
Reggelire korpovit kekszet ettem teával,ebéd paradicsomos csirkemell,salátával,vacsi:narancs,kiwi
mellette még tornáztam meg futottam.Ma a mozgást kihagyom,egy jó nagyot szaunázok:)de nem adom fel:)!!!!!!!!!!
Szijó!
Még nem mentem el, de holnap beszerzek egyet. Mai napom rohangálós volt. Kocogtam, tornáztam, nyújtottam, majd irány ügyet intézni majd babazsúr. Ma van az unokatesóm születésnapja. Egy éves a picike:) És nemrég értem haza. És neked hogy tölt? És a többieknek? Köszönöm a kérdésedet:)
Sikerült beszerezned a zsírégetős krémet??
Ne ijedj meg,mi azért nem olyan "nagy" súlyról indulunk,nehezebb a fogyás.1-2kilo is nagy siker:)
de kitartást:)hogy telt a mai napod???
Ma teljes kiőrlésű lisztből csináltam nokedlit, hát a színe elég barna lett, na és az íze se olyan mint a rendes lisztesnek, de szerintem ehető, csak szokás kérdése. Mellé még gomba paprikást csináltam.
Desszert egy diabetikus négercsók volt, ennyi "bűnözés" jár:)
Szia, ez szerintem nem sok, egy hét leforgása alatt. Heti 3-szor aerobik, egy órás egy alkalom. A negyediken lakom, és nem használom a liftet, csak a két jó lábamat:) Nincsenek cukros löttyök, csak szénsavmentes víz, és tea tisztán.
Fehér kenyér helyet, teljes kiőrlésű. Nincs nasi. Kevesebb adagok. Csirke előnyben.
Sziasztok!
Nekem annyi előrehaladásom van fogyást illetően, hogy most már nem 64-et, hanem 63-at mutat. Ez főleg annak köszönhető, hogy nem eszem annyut, nincs annyi szenny a szervezetemben:) Centikben is méregetem magamat:S Nincs sok haladás, de kitartok. Ma magamba fogok erőltetni másfél liter vizet. Voltam már kocogni is és tornáztam is majd nyújtottam. Erről a kálciumos dologról hallottam régebben. Én sem eszem sok tejterméket. Vajat:)
Kit mi buzdít, hogy lefogyjon? Engem az, hogy lassan egy évesek leszünk a párommal,és olyan szeretnék lenni, mint egykor voltam:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megtartani egy férjet, ha tudod hogy van valakije?
- Tipikus Újévi fogadalom - Lefogyok
- 2013-as újévi fogadalom: lefogyok!
- Az oké, hogy sikerült lefogyni, de ki tudta megtartani?
- Új év, új élet, de semmi újévi fogadalom
- Feledkezz meg az újévi fogadalomtételről! - mivel az egyáltalán nem működik.