Új recept felírási módi, recept a felhőbe? (beszélgetés)
Nem. Nem szoktam betegeskedni.
Nem tudsz adni. Kitolták a határidőt június 30-ig.
Meg akartam nézni az eeszt.gov.hu oldalon a meghatalmazást, hogy lehet-e adni, de éppen karbantartják, nem működik.
eeszt.go.hu de jó lenne megcsinálni!
Köszi:))
Nekem is van, de akkor is karbantartanak.:)
"Amikor íratsz receptet a háziorvossal, nem árt a naptárba beírnod, így tudod, hogy onnan 3 hónapig van gyógyszered."
Ha van ügyfélkapud, akkor nem kell sehová beírnod, egyszerűen az eeszt.gov.hu oldalon bejelentkezel az ügyfélkapuddal és ott láthatod a receptjeidet, azt is, amit már kiváltottál és azt is, amit még nem.
Férjemnek van, hátha meg tudja csinálni.
Tudod? Abból előbb utóbb eső fog esni, 😀😀😀
Olyan fergeteges gyorsan lecserélték eü-ben a floppyt, mások már dvd-nél tartottak.
Meg akartam nézni ezt az oldalt, de éppen karbantartanak hétfőig:)
Mondom én, hogy nem egyszerű történet😂
Majd kb 15-20 év múlva eljutunk oda, hogy nem lesz recept
Ha van már ügyfélkapu regisztrációd! Csak akkor tudsz bejelentkezni.
A Kormanyablakba kellene elvileg, de ott nem tudnak semmit😅
Meg elvileg saját magad is rendelkezhetsz az EESZT lakossági portálján.
Meg azért, mert a rendszer képtelen rá...
Milyen hivatalba kell menni? Engem gyógyszertárból küldtek kormányablakhoz, semmit nem tudnak ilyen meghatalmazásról.
ja,én másnap,vagy harmadnap megyek.az időmből kitelik.
Aki semmilyen módon nem fog tudni önmaga eljárni az ügyében, azoknak a részére tovabbra is lehet kérni felírási igazolást, vagyis receptet
Újságban, neten sem futottál bele ebbe hírbe?
Elég, ha felhívod. :)
Félek, hogy ez még akkor is kérdés lesz, ha élesben megy:(
Mi mi? Bemész a Hivatalva és rendelkezel arról, hogy ki mehet helyetted a patikába a gyógyszereidért. Ez bekerül a rendszerbe és az ország bármelyik patikájában látják, hogy Sza.Sa receptjeit Kovács Mária válthatja ki, ha ő éppen nem tud személyesen elmenni érte
Mozgásképtelen ember hogyan ad meghatalmazást? Még a kormányhivatalba sem tud bemenni:(
Nem lesz formanyomtatvány. Önrendelkezel a Kormányhivatalban vagy elektronikusan az EESZT-ben
Az egy dolog, hogy nincs formanyomtatvány.
Nekem azt mondták a patikában, hogy még nem találták ki a nyilvántartását, visszakereshetőséget, stb.
Pedig csak annyit kellene tenni, hogy beszkennelni a TAJ számra, és ha nem az megy érte, akié, akkor megnézik, hogy van e ilyen meghatalmazás. Nem kellene papíron tárolni...
Én olyan helyen élek, hogy ezren vannak mindig a váróban, a dolgozók képtelenek voltak eddig még kidolgozni egy rugalmas módszert, a telefont nem veszik fel, hiába kérem emailben a recepteket, legalább 1-1,5 óra eltelik, mire megkapom, amikor nincs rendelés, akkor meg hogyan mehetnék? Szóval sehogyse jó ez így.
További ajánlott fórumok: