Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
makellet=ma kellett
Bocsi mindenkitől,előre és utólag is,nem ennyire buta vagyok nyelvtanilag,hanem a fiaim ennyire kinyomkodták a billentyűzetet:)/PL a space.../időnként majd elnézést kérek:)
Most indulok haza melóhelyről,lehet hogy ma már nem jövök,hajrá mindenkinek,és kitartás!
Sziasztok
Már bent is vagy a táblázatban.:)
Holnap reggel mérlegelés,vagy ha nagyon akarod még ma este.:)Az adataidat meg nekem szolgáltasd.:)
Én nagyon szeretném ha segítenél!!!!!!
Most viszont mennem kell kb 1 óra múlva itt leszek!
Akarnál,akarnátok -e kajamankókat,tippeket,mik férhetnek bele.
Megmondom mire gondolok.Amikor diétát írok az embereknek,akik nálunk edzenek,mindig egy kérdőívvel kezdem ahol kiderül milyen típusú az illető.Utána a személyére szabom ,a hozzá legközelebb álló diétát.Ezt nem szeretném veletek,és nem is akarok erőlködni,de látom a tanácstalanságot ,a "mitevéssel" kapcsolatban:)
Vannak diéta terveim különböző kategóriákra,de ti itt mind inkább az egészséges kcal csüökkentéshez tartoztok úgy látom.Ezért lehetne ezt megvalósítani.Ez csak egy ötlet,nekem is javasolhat bárki bármit!!Nem vagyok én itt guru,szeretek tanulni!
Kati vagyok:)
Szerintem még holnap jó de variálnod kell,ha nem akarod,hogy a szervezeted hiányt jelezzen:)
Nekem nagyjából ugyan az lesz a menü, mint ma!
mimózalevél! Szerinted jó?
neszedd=ne szedd
holapra=holnapra
de nem kukoricás rizs volt ott:)Ne neszedd ki most már ez van,de aztán jön a holnap szelleme:)
Tényleg ki mit tervez holapra?
Drága Poo!
tegnapi szösszenetem:
"Reggeli:Rizspufi+joghurt
Tízórai:szőlő
Ebéd:Habart krumpli leves
Vacsi:Sajtos husi kukoricával"
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?