Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Gyerekek, holnap már 7 hónapja lesz, hogy nem mérgezem magam a cigivel!!!!!
Annyira, de annyira büszke vagyok magamra!!!!:)))))
Tudod mit mondok erre, teljesen jól cselekedtél, tudom,hogy én még honnan tudnék ilyeneket...nincs gyermekem, férjem...
De viszont vannak szüleim, akik hasonló és más problémák miatt az egész gyermekkoromat végig veszekedték, majd elváltak,de mégis egy háztartásban élünk,mert senki nem akar senkit kitoloncolni..és nem is menne senki el....
és most is ennek a levét isszuk...
Biztos vagyok benne,hogy most nagyon rossz, és lesz is rossz pillanat nem kevés,de bízom benne,hogy találsz magad mellé idővel egy sokkal jobbat, akivel boldog leszel...
5éve vagyunk-voltunk együtt és nagyon sokat veszekedtünk,vitatkoztunk....eléggé hirtelen haragú és eléggé sokszor meg is bántott...persze ezt ő nem így gondolja,meg látja...csak sajnos hogy én erre az elhatározásra jutottam nem csak az én hibám...
Sokszor mondtam neki,hogy változtassunk,mert én nem vagyok így boldog,sőt még a családterápiát is felvetettem,mint segítséget,akkor azt (Dec.ben)mondta,még ott azért nem tartunk,pedig akkor én már ott tartottam!Most erre is azt kaptam miért nem mondtam el többször!Persze most mindent megtenne,de az alapgondok úgyis mindig kiütköznének,az ő személyisége nem fog változni
Röviden-tömören ennyi Angikám,de nem tartom magam:)
Egyelek is meg :(
Nagyon sajnálom...nem is tudom mit mondjak, bár tudnék segíteni...
Minden rendbe fog jönni hidd el, megérdemled,hogy boldog légy... a kislányoddal együtt.
Megkérdezhetem,hgoy mi volt a baj, persze csak ha akarsz róla beszélni, néha jobb, ha kimondod,de ha nem azt is teljes mértékig megértem.
Ennek örülök,legalább a magánéleted rendben van,ha már a munkád nem is egy főnyeremény:))
Hát én a szakadék szélén állok jelenleg....a párom tegnap elköltözött,igaz én kezdeményeztem,mert nagyon besokalltam....,de ettől függetlenül nekem se könnyű és ugye itt van a kislányunk is!Hát sajnos most így vagyok,de remélem hamarosan minden jóra fordul...:)
Nekem mára elment a főzéstől,de még az evéstől is a kedvem..így nem tudom majd mikor csinálom meg:)
Hát igen,ha menni akar valaki....
Szia :D
Igen együtt vagyunk :D :D :D
és jól is vagyunk, bár most sokat dolgozik,túl sokat nem találkozunk, ha mégis szegény mindig elalszik... :D és arra ébred,hogy már egy órája itt ülök a gép előtt :D
Egyébként elvagyok :D
És Te? Minden rendben? Család?
Akkor elmosogatok:))
Mindjárt jövök:)
Tudom drágám♥
Tegnap írtam odaát,hogy keservesek lennének a nappalaim így munkanélküliként,ha nem lennétek:)
Holnap lesz rakott krumpli:)
Ma csirkepörkit csinálok:))
Szia Angi!
Mi újság Veled?Meg van még a fiúkád?
Szia Cilu!Ilyenkor pedig nagy szüksége van az embernek minden jó szóra vagy éppen arra,hogy eltereljék a gondolatait a rossz dolgokról:)
Fő már a rakottkrumpli?;)
sajnálom:(
Sok fura főnök van,az biztos:(
Szia!
Hát pont ez az!
Szomorú és el akar menni:(
Szép jó reggelt!
Magatokhoz tértetek?:))Én is most iszom a kávémat,de nem nagyon térek magamhoz....
Gyuszi Úr,miért akarja törölni magát???
Most én sem vagyok a toppon,de pont ezért sem mehetek most el,szükségem van barátokra!:)
Hogy akarsz cserélni, ha azt sem tudod mit csinálok?????? :D :D :D :D :D :D
Vendéglátásban dolgozok.