Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Zsuzsám!!Nyakadba veszed a várost,aztán mész!!
A következő időpontra biztos odaérsz!!
Hát nem. Remélem hétfőre kész lesz és akkor mehetek. Nagyon várnak pedig és én is készültem.
Csak a drága ereklyénk már a kapun sem tudott bejönni.:(
Bocsánat, de kikívánkozott belőlem. De ne szomorkodjunk tényleg. :)
Helyes! Már nem az, hogy elszáll, hanem a váltás.
Nem tudok menni az otthonba.:((((( Már telefonáltam miatta. Az autónk megadta magát. Másképp meg nem lehet megközelíteni.:(((
Szerintem is váltani kellene!!
A csöppnyi életkedvem is elszáll!!
Nekem is:(
2009-ben 3 családtagot temettünk el:(
Szerencsére nem kellett átélnem!!
Ugyanilyet nem,de ezenkívűl,már nagyon sok rosszat!!
Apukám temetésén készültek képek, mert anyu kórházban volt és Neki csinálták....55 éves házasok voltak... A mai napig nem néztem meg. Anyukáméról nincs.
Apa temetéséről is vannak képek. De nem is igazán értettem mi a fenének kellett.
Elkezdtem nézni, de nem ment.:(((((
Először harag van az emberben és mérhetetlen keserűség, aztán van aki meg tud nyugodni és van aki sajnos nem. :(
Nem tudom....az az igazság, hogy az adatlapján volt a temetésről videó, de nem tudtam végignézni...:(((
Annyira csak ott jár az agya, nem érdekli nagyon semmi más....Láttam más helyeken, többnyire temetés, halál volt a téma...én hívtam ide, szerettem volna, ha itt jól érzi magát.
Nem heverte ki és nagyon nehéz Neki! :(((((
Igen,csak gondolom nagyon nehéz:(
Háát,elhiszem,hogy az ilyen nagyon tud fájni,de ettől még tovább kell élni!!
Hát,volt amikor kissé nehezen viseltem,igen.
Ezek szerint nem mindig tudtad??
A feleségét siratja, amíg él...:((((
További ajánlott fórumok: