Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Jó éjt Drágáim!
Mennem kell,mert egy kiséé meg vagyok zuhanva:)
Tentizek,tv-zek.
Puszika,mindenkinek.♥
Romy is:)
Nem akarunk kiskutyit:)
Látom hogy az anyukája mennyire összezuhant most a 3.szüléskor.
Tündéri:))
Romykánk aug.23-án lesz 4 éves és még lány:))
nekünk Német juhászunk volt legelőször és én sokáig fiatalabb koromban vele dolgoztam mint biztonsági őr.
Aztán vágyam volt nekem is egy boxer míg a báromnak egy skót juhász...tudjátok a Lessie őrület:)
Persze az lett végül is belőle..de nagyon nagyot csalódtunk benne, mert túltenyészet lehetett már és egyszerűen agyilag valami nagyon buta kutya volt...Aztán Én a Frakk mese miatt is főleg, beleszerelmesedtem a vizslába míg a párom a Spánielbe...aztán én győztem csak jött a vizsla...és utána a párom álma a Bernáthegyik...
Az első Nixie 5 évesen halt meg, méhnyakrákban..sajnos nem tudták megmenteni, pedig idejébe vittük orvoshoz...a vizsla 3 évvel ezelőtt emlődaganatos lett és szintén műteni kellett mert rossz indulatú volt valamint egyúttal ivartalanították is..de ezzel megmentették az életét és most tíz évesen is olyan a viselkedése, mint mikor kölyök volt...nekem igazából ő az egyetlen társam, aki tudom szívből és őszintén szeret..imádom....
Igen,ez jó kifejezés,hogy emberi a viselkedése.
Imádni való.
És abszolút lehetett tudni első pillantásra is,hogy lány.A megjelenéséből,viselkedéséből is.
Nr1.boxer
Nr.2.vizsla
nekem:))
Mindkettő csupaszív kutya:))
Én mióta megkaptam azt mondom, nekem mindig is lesz vizslám..ez egy annyira tüneményesen bohóc és csupa szív kutya, hogy sokszor már emberi a viselkedése...:)
A bernáthegyikről ezt már nem mondanám el..bár ők fiúk...a lány kutyák sokkal jobban tudnak ragaszkodni a gazdihoz.
Nekem is volt egy magyar vizslám,csak Őt Lizikének hívták.
Imádtam!Nagyon okos és rafinált volt.
Nem állandóan,csak mindennap!:)
Most kint ültünk a gyerekkel a teraszon,dumcsiztunk,meg lestük a kismadarakat.
Kint jobb idő van mint a lakásban.