Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
jó munkát DrágáM :)
Kitartás... Puszi
Na itt is ki-ki süt a nap,de érdekes idő van!
Ha nagyon kisüt akkor fülledt meled van,ha elbújik fúj a szél és hideg van.Ehhez öltözzön megfelelően az ember!?
Mennem kell dolgozni sajna.
Most eléggé unom már kicsit hosszúra sikerült a két szabadnap közötti időszak!
Sziasztok,puszikállak benneteket!
Szia Zsu!!
Mindennek megvan a maga előnye is hátránya is,csak meg kell találni.
Látod Te most rájöttél,hogy miért jó neked,hogy nem vagy már annyira fiatal.
Én még nem tudom,hogy miért jó nekem ez a se túl fiatal se túl öreg állapot.Nem jó semmire:(
Majd meglátjuk még!:(
Nekem is kellene.
Puszika:)♥
Nálunk lehet szabadnapot kérni vasárnapra,aki nem szeretne dolgozni,de mindig vam aki szivesen megy,mert másfélszeres pénzt kap és kell a pénz.
Nekem pl.megfelel nagyon is.Már csak a két kisboltban egy ember biztos feleslegessé válik!Ráadásul a tulajdonos sem ebből élt eddig sem.
Szerencse,hogy nem telhetetlen és a kevet is megbecsüli!Különben már lehet,hogy bezárta volna a boltokat.Még jó,hogy van négy nagyobb nekik.
Ez így igaz!!
Nem is értem,mi motiválja ezeket az "okostojások"-at efféle döntés meghozatalára.
Nekem,ha megmarad is az állásom,akkor is csökkenni fog a mbérem,mert vasárnapra több pénzt kapunk!:( Ha nem dolgozok vasárnap az több mint 5e ft csökkenést jelent havonta.:(Nekeik ennyi pénz biztos nem számít a millióikból!!
Értem.Egyszemélyes bolt lenne nekem is jó.Általában olyanokban dolgoztam eddig is.
Sajna ha jövőre behozzák a vasárnapi nyitvatartási tilalmat,akkor megint sok kereskedelmi dolgozó lesz elbocsájtva:(
Legtöbbször két kicsi egyszemélyes boltban dolgozom.Mindkét helyen hárman váltjuk egymást.
De-du változó beosztással.Igazodik a kolléganők kéréseihez.
igggen :D
Köszönöm jól vagyok, ma éppen szabad napos :D
Szia :D
Hogy vagy? Neked is szép reggelt :D
Hogy dolgoztok egyébként? Hányan vagytok?
Mi hárman,de az egyikünk még tanul, ezért néha érdekes a felosztás...de ha ma mennék, akkor délután és holnap délelőtt lenne az én műszakom, utána ha minden jól megy egy egész nap szabi, ez csak mostanság jött össze...
Itt nagyon el van az idő szontyolodva,velem együtt!!
Igen dolgozok.
Sajna nincs megállás!:(
Szia!
Itt süt a napocska:)