Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Dehogynem:)
Szia:))
Sajnálom:(
Pedig az eper nagyon fini:)
Egyetlen gyümölcs volt, amit éjjel-nappal megettem, az eper....aztán egyszer csak -kb.20 éve- allergiás lettem rá, majdnem gégemetszés lett a vége... Ha nem kórházban vagyok éppen, akkor nem írok most Nektek!
Azóta, ha hozzáérek, bedagad a kezem...:((((
nem szereted a gyümit?
Nekem mind jöhet:)
Ma is kaptunk sárgadinnyét a páromtól:)
Ő nem szereti,megesszük a gyerekekkel:)
Az nagyon nyami!!!!
De én legjobban a gyümölcsöt szeretem:)
Akárcsak én Gyuszikám:))
Én meg nem is vagyok édesszájú.))
Ciamia :D
Hogy vagytok??? Minden rendben??? Most végeztem...
Szilvásgombóc volt,én nem rajongok érte:)
Nekem ez édesség:)
Kettőt ettem ,ha éhes leszek majd sütök szenyát:)
kis virslivel,kolbásszal,csípős paprikával megbolondítva:)
Már nem sok van:D
lecsós tarhonya:))
Nyami:))
Remélem így lesz és megfogja szeretni majd:))
Mondjuk abban biztos vagyok,hogy én jobban ki leszek,mint ő!Egyébként most tényleg felpörgött az életem és ennek örülök:D
Kriszti!Akkor gondolom most nem kívánod,van még lecsóm-tarhonyával....ha esetleg:)))
Holnap viszont már akarok palacsintát sütni,nutellával,nálunk ez kielégíti az édesség utáni vágyat.
Szia Dorka!♥
Számodra most kezdődik az izgalom, ha viszed kislányodat a bölcsibe. Ilyenkor az ember lerágja a 10 körmét.:)) pedig a gyerekek jól érzik magukat a közösségben....csak ilyenek vagyunk, mi...anyák...:)))
Sziasztok!
Beköszönök most már,ebben a két napban nem igazán voltam gépközelben....Hogy vagytok,hogy telik a napotok?
Én ma csirkepörit főztem,nokedlival-picurkám kedvence:)Krisztikém,ha gondolod átküldöm az én részem:D
Ma nem dolgozom,megvolt a beíratás a bölcsibe,hétfőn megkezdjük a beszoktatást....izgulok kicsit:)
Puszilok Mindenkit,szép napot!
Persze:))
Küldök:)