Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Nekem is azt kellett volna!
Aludnom még!:)
Remélhetőleg túlélem:)
Kellene hajat mosnom,de.....!!!
Icum, elaludtam....Lehet, hogy megcsípett a cecelégy?
Hogy vagy szívem?
Nyami finom csülökpöri!
Valamivel jobban vagyok,már nem akarok összeesni,ha felállok!:))Lázam sincs?három lázcsillapító után...:)
Szia!!!
Már odatettem a csülökpörköltet:))
Jobban vagy?
Hol vagy Zsu???
Mit csinálsz??
Cilu!
Mit főzöl??
Én nem is ismerem a háziorvosomat.
Legutoljára annál voltam aki több éve meghalt:(
Az utódjának csak a nevét tudom:)
:D :D :D ez nagyon igaz :))
engem is 8 éve látott orvos utoljára, mikor a jogsit újítottam...de annyi is lett neki utána, mert hiába könyörögtem neki,ne küldjön vérvételre, mert kifekszem tőle..nem csak azért is, sőt EKG-ra is amit rajtam nem lehet elvégezni, mert elkap a röhögő görcs a tappancsoktól (ki is zavartak a rendelőből)...no azóta nincs még házi orvosom se.
Én is tudom,hogy nem jó.
Pont egy kolléganőm férje járt úgy hogy nagyon súlyos következményekkel járt,hogy betegen dolgozott.Pedig volt orvosnál,és gyógyszet is kapott.
Én megértelek,hisz én még a 20 éves munkaviszonyom alatt életemben nem voltam begsiben.
Azt sem tudom mi az a táppénz,viszont ez nem biztos hogy jó.
Köszi Drága!
Mindeki tudja,hogy az egészség többet ér a munkánál,mégsem akar senki egészségesen éhenhalni.
Nálunk nem gond,ha beteg vagyok!
Illetve ezért nem szoktak kirugni senkit,csak a kolléganőknek kell a beteg helyett dolgozni,és én azt nehezen viselném,hogy most egész nap dolgozzon valaki csak úgy hirtelen,miattam.
Kellene itthon maradnom,de elég körülményes lenne megoldani,ezért megpróbálom kibírni.
Holnap meg már szabadnapos leszek.
Egy nap alatt sokat lehet gyógyulni.
Fáj a torkom,és 38 fokos volt a lázam.
Az orrom el van dugulva.Tegnaptól kapkodtam be némi gyógyszert,így kicsit jobban lettem,de éppen csak elvagyok!!:(
Még ide sem bírtam jönni,gondolhatod,hogy rosszul voltam!