Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Úgy hívtam, hogy a Nő! Nem volt az esetem és szexuális... fórum

Úgy hívtam, hogy a Nő! Nem volt az esetem és szexuális... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

2023. ápr. 7. 11:03
Sosem hitegettem én még életemben se senkit jobb megmondani ha beprobàlkoznak hogy nem..nem húzni màsok éveit a hallgatàssal sumàkolàssal amivel a màsik arra jut hogy "leértékelje magàt"hogy biztos nem vagyok csinos biztos rossz a természetem biztos nem jó a lelkem biztos kukacos alma vagyok..az ilyen sumàkoló férfiaknak meg nő az egojuk hogy hűséges hozzàm..de biztos sosem mondta a nőnek hogy szereti a lelkét hogy nem külsőleg vonzza de baràt és ottvan..akkor a nőnek is adna esélyt hogy megtalàlja azt aki őt is viszontszereti nem pedig ellök mindenkit magától..
10. manifesztrálj (válaszként erre: 9. - Birebora)
2023. ápr. 7. 10:58

Biztos vàrt a forumkiíróra és reménykedett..

Ő meg kétségek vàlaszok nélkül hagyta vagy hitegette is talàn :) -az ilyen pasiktól mentsen meg mindenkit az univerzum :)

Mindenkinek van egy lélektàrsa de lehet a rosszat vàrja és elpazarolja az életét :(

2023. ápr. 7. 08:45
Hogy és miben volt hűséges?
8. Antonov225 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 7. 02:46
Ja, értem. Akkor nem egyszerű.
2023. ápr. 7. 01:44

Fantasztikus!

Köszönjük, hogy megosztottad! Igazából nem volt jó, de milyen jó lett volna...

Tiszta szívből kívánom, hogy találd meg azt, aki olyan, mint te és azt szeretné, amit te! Lélektárs! Erre a csodára legyél nyitott!

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Antonov225)
2023. ápr. 6. 21:26
Értelek. Csakhogy a helyzet még ennél is bonyolultabb. Van egy nagy adag önellentmondás és megmagyarázhatatlanság benne. Csak azt tudom biztosan, amit ide leírtam, azért írtam ki.
5. Antonov225 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 6. 21:22
Ha ilyen szoros volt a kötelék, talán ez a múltidő nem örökre szól. Hasonló helyzetben vagyok és esetünkben is volt viszontlátás, talán lesz is még. Talán esetetekben is lehetséges még, bár nem ismerem a körülményeiteket.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Puncsos)
2023. ápr. 6. 21:12
Miért lenne gáz? Miért félsz? Kifejtenéd?
3. Puncsos (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 6. 19:34
Ez annyira gáz. Az élet totálisan gáz. Mindig attól féltem hogy beleszaladok ilyen férfibe. :D
2023. ápr. 6. 19:26
Neki is elmondtad, vagy kimutattad, hogy kedveled, mert ide kiírni, mint a kéménybe, szívet korommal rajzolni kb, annyi.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook