Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond? (beszélgetés)
Gázul néz ki? Az nálad mit jelent?
A nők többsége nem a külsőt tekinti kiinduló pontnak. Az ápoltságot, szép kezet, tisztaságot, diszkrét, kellemes illatot, humorérzéket, udvariasságot stb. sokkal inkább.
Mondok egy példát. Volt valaha, megboldogult lánykoromban egy nagyon-nagyon kövér srác. Kidobó legény volt abban a dizsiben, ahova hétvégente jártunk. A köszönésen kívül nem igazán méltattam arra, hogy beszédbe elegyedjek vele... de egyszer mégis. Aztán újra. És megint. És akkor totál belezúgtam, mert értelmes volt, isteni illata volt a ruhájának (a mai napig nem éreztem hasonlót sem), kellemes volt a társasága, nem nyomult senkire, TISZTELTÉK!!!, és még sorolhatnám, de számtalan jó tulajdonságát vettem észre a "kövérfiú-álarc" mögött, amit elsőre, sőt sokadik találkozásra sem tűnt fel. Ő lett életem nagy szerelme, de másfelé sodort minket az sors.
Valamiben jobbak, mint te.
Lehet, figyelnek a nőre is, nem csak önmagukra?
:-)
Helyes.
,,Nekem csak szimplán beképzeltnek tűnsz :) Persze lehet, hogy nem vagy az, de tíz másodperces videó alapján vársz véleményt."
,,Én inkább azt mondanám, hogy nagyképű f.sz vagy. Így...elsőre."
Megelőztél :)
Így már nem aktuális a vàlaszom :)))
:D
Viszont valahogy kommunikálni kell, hogy valami kapcsolatba kerüljön.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek, ha ezt mondja nekem férfiként, akkor az mit jelent nála?
- Nem jó a napod, beteg vagy, mérges valamiért?Gyere oszd meg velünk..
- Hogy viselkednétek a szomszédotokkal, aki alattomosan a hátatok mögött feljelent valamiért az Önkormányzatnál?
- Ma születetett nálunk egy kiscsikó. Csak valamiért nem tud szopizni. Ha valaki ért ezekhez a dolgokhoz, kérem adjon tanácsot!
- Színtelen körömlakk, férfiként
- Neked szóltak már be ismeretlenek valamiért az utcán?:)S