Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond? (beszélgetés)
Az a helyzet hogy szeretjük azokat a férfiakat akik mókásak, lazák, megnevettetnek, nem komolykodnak, nem a saját fontosságukat, eszüket, diplomáik számát hangsúlyozzák.
A külső csak egy dolog. Sokadrangú.
Na nem offolok, válaszolok mindkét kérdésre.
1. Nem tudom.
2. Nem tudom.
Viszontlátásra!:)
DDDDD Így megy feledésbe a tanár úr. DD
Adj neki órákat.
Mindegy, valami fizikai akármi. D
Csak ha egy gyerek későn kezd beszélni, férjem ezt szokta mondani; meglátjátok első szava empíriokriticizmus lesz. D
Egy jeltolmács, az kellene. D
Randi közben milyen téma vetődik fel, amibe "kötelező" idegen szavakat használni? Vagy kvantumfizikáról beszélgetsz? :D Amúgy külsőre semmi gond nincs veled.
Nem lehet, hogy a lányok nem bírják, ha valaki tudálékosnak tűnik a sok idegen szó miatt? Miért nem próbálsz meg magyarul kommunikálni? Lehet nagyobb lenne a siker. Mondjuk én biztos kiütést kapnék attól, ha egy pasinak minden harmadik szava latin-angol-urdu lenne.
Hétköznapi témákhoz meg nincs szükség idegen szavakra. Legalábbis sok embernek nem :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek, ha ezt mondja nekem férfiként, akkor az mit jelent nála?
- Nem jó a napod, beteg vagy, mérges valamiért?Gyere oszd meg velünk..
- Hogy viselkednétek a szomszédotokkal, aki alattomosan a hátatok mögött feljelent valamiért az Önkormányzatnál?
- Ma születetett nálunk egy kiscsikó. Csak valamiért nem tud szopizni. Ha valaki ért ezekhez a dolgokhoz, kérem adjon tanácsot!
- Színtelen körömlakk, férfiként
- Neked szóltak már be ismeretlenek valamiért az utcán?:)S