Túlzott nedvesedés? - ciki? (beszélgetés)
Azért nem árt előtte kipróbálni hogy nem lyukas-e! Ezt úgy kell, hogy míg az egyik fél tartja a gumit addig a másik kancsóból vizet önt bele.
Ezt még Ceizel Endrétől láttam a TV-ben.
Ha így vesszük, akkor itt mindenki megosztotta:)
Aki irigységnek, provokációnak, stb. tekinti azzal gond van, tehát nem nedvesedik megfelelően. Megosztotta ezt az információt velünk. Akik azt mondják, hogy így működünk azok pedig azt osztották meg, hogy bizony ők is:)
Van olyan tény és való. De ezt a témát ki veszi provokációnak? Szerintem minden egészséges nő így működik.
Aki nem az pedig sértődöttség helyett keresse fel kezelőorvosát.
Bocs!
Én nem gondolom, hogy azért nyílnak fórumok, hogy provokáljanak, bár futottam már bele ilyenbe.
A hozzászólásod fele rám vonatkozik. Azért mertem rákérdezni, mert:
- nem volt egyértelmű a kérdése, sőt, első olvasatra ellentmondásos volt
- rengeteg olyan fórum nyílik, elvileg kérdezés céljából. aminek pusztán a provokáció a célja
Jó kérdés!
De én a ruhát sem értem...
"A 21.században élünk, mikor a csapból is a szexualitás folyik."
Na, akkor pont ezért illene tudnod, közel a 30-hoz, hogy ez normális dolog. Mármint a "túlzott" nedvesedés, ami lehet hogy nem is túlzott, csak te gondolod annak.
Részemről most befejeztem, mert mennem kell. Később leszek. Szép napot!
Ki kellene találni a Forma-1 mintájára extrém esőgumit.
Vagy már van forgalomban a piacon?
Párodnak is?
Sosem hallottam, hogy emiatt tiltás lenne, bár sosem volt ilyen betegségem és persze én sem tudhatok mindent:)
Oké, akkor visszakérdezek:
Te miért érzed ezt problémának?
Mert nem tudja, hogy ez normális.
szerintem inkább az nem normális, hogy mindezt valaki ruhában csinálja végig és persze megvárja, hogy a bugyi, nadrág és minden nedves legyen, illetve az is furább a kérdésnél, hogy milyen betegség az, ami szexmentességgel kell, hogy járjon?
Mert mint tudjuk a szex sok mindenre gyógyszer:) A lelkünknek, megfázásnál jól ki izzaszt, stb.
Ha viszont nemi betegség miatt van a tiltás, azt sokkal cikibbnek tartom....