Te most komolyan engem kostolgatsz?Miért lennék én bánatos ugyanmár te benéztél valamit .Szoktál pokerezni ? Rendszeresen játszom és igen megtanutam ,hogy vesziteni is tudni kell mégha Ász párvan is nálam amire azthiszi az ember ,hogy üthetettlen.(de egyszercsak lejön egy sor és annyi:)
Ezt a 150.epizodban irod az elején véresen komolyan vetted és felháborodtál de az a lényeg ,hogy a végére sikerüt megértened.bocsi ha van humorom sokan szeretnek érte :))))))))))))))))))))))))))))))
Ez valahol ijesztő és hízelgő is egyben.Szerintem üljetek le és beszéljétek meg.Lehet,hogy nincs kialakult ízlése a hölgynek és Te vagy az aki a példaképévé vált.Mondd el Neki,hogy ez Téged zavar és nagyon szívesen segítesz neki megtalálni önmagát!
Te kérdeztél én válaszoltam.Ennyi:) Nagyon rossz nyomozo lenne belöled sajna.Mindenesetre azthiszem a nap folyamán találkoztunk már egy másik forumon aho épp komoly téma volt amiben ha jolemlékszem azonos volt a véleményünk .NA EZ ITT NEM AZ A FORUM:))))))))))))))))))))))))))))))