Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani? (tudásbázis)
Sziasztok!
Örülök, hogy megtaláltam itt Dr Spák L telefonszámát, úgyhogy ezer köszönet, mert én a neten azt kerestem, hol lehet magánrendelése. De azt sem akarom, hogy csak így rácsörgök. Ez a szám a magánrendelésének a száma, vagy a saját? És merre van a magánrendelője, mert a Bató-házból elkötözött:( Egyébként 29 hetes vagyok, és meg vagyok elégedve a dokimmal, csakhogy ő megyeis nekem meg az a szülészet nem nagyon szimpi. Meg szeretnék az új helyen szülni...remélem febr. elejéig tényleg megnyit:) Előre is kösz!
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol van Leskó doktor magánrendelése (pontosan) és hogyan lehet időpontot kérni hozzá?
Köszi!
Sziasztok!
Dr. Horváth Zsuzsanna, a Csabai kapui Sztk-ban. Nagyon rendes és jó szakember. Csak ajánlani tudom.
Sziasztok!
császár után szeretnék természetes módon szülni, olyan orvost keresek Miskolcon, aki támogatna ebben. ismertek ilyet. nagyon jó, ha ehhez még nem is túl drága...
Sziasztok!
Én is dokit keresek Miskolc közelében! Jó lenne végre valaki profit találni, mert sok rossz tapasztalatom van! Légyszíves segítsetek megtalálni!!!! Mivel külföldön élek, egészségbiztosításom jelenleg nincsen! Számít ez ha magánrendelésre megyek? Vagy ott ígyis-úgyis fizetek?
Dr. Sándor Csabát ajánlom nagyon korrekt,becsületes ember és nagyon jó szakember,és igen kedves is. Dolgozom vele néha.
Most a Diósgyőri Kh-ban dolgozik, de van magán rendelése is a MÁV Rendelőben.
Engem is érdekelne egy jó nőgyógyász, de én nem szülni szeretnék. Egyszerüen csak sokszor vagyok beteg és már kb 2 éve nem tudok rendesen meggyógyulni.
Ha eseteleg vki ismer egy olyan orvost, aki hajlandó azzal is foglalkozni, hogy miért nem tudok meggyógyulni, az lécci szóljon.
Köszi
Anyukám is a Gazdik dr-nőhöz jár.
Azt mondta, hogy vizsgálatok szempontjából nagyon jó, de nem hajlandó csak antibiotikumot felírni és az nem vmi jó, ha éppen beteg vagy....
Szia! Én Dr. Szemán Györgynél szültem mindkét gyermekemet, é hozzá is jártam vizsgálatokra.
Nagyon meg voltam vele elégedve, egy nagyon kedves, szimpatikus, olykor humoros doki, egyszóval jófej szerintem.:-) É ajánlom neked, ha gondolod, előkeresem a számát és priviben megírom.
További ajánlott fórumok:
- Hatvan, Pásztó környékén keresek megbízható nőgyógyászt, akinek van magánrendelése is elérhető áron. Ha van tapasztalatotok, segítenétek?
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Békéscsabai megbízható nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Tudtok ajánlani Miskolcon vagy környékén olyan jó és normális nőgyógyászt, akinek pénteken van magánrendelése?
- Újpesti, megbízható nőgyógyászt keresek, tudtok ajánlani?
- Keszthelyen tudtok valaki jó és megbízható nőgyógyászt? Ha igen, milyenek a tapasztalatok?