Tudtátok, hogy a kézbesitő az ajánlott levelet 580 Ft-ért hozza ki újból? (tudásbázis)
Agyam elszáll az ilyen nagyon okos(kodó) emberektől.
Szóval szerinted ez normális? Gratulálok. A következő az lesz, hogy a feladó fizet, hogy feladhassa, a címzett meg hogy megkaphassa. És ha így lesz véletlenül (én már semmin nem csodálkozok), akkor azon is buta dolog lesz háborogni, hisz nem kötelező igénybe venni a szolgáltatást.
Amúgy a postásokkal semmi bajom.
azon filózok a mizsoltink akkor ma szabálytalanul hozta ki nekem ingyér?:)rendes ember:))
miótta párszor összevitáztam akikkel kellett azótta ide rendesen hoznak mindent:)
na azért nem vagyok postásvédő, sőt, igazából megvan nekem is a véleményem a magyar posta szolgáltatásainak a minőségéről.
mindazonáltal elég szomorú, hogy van aki azon háborodik fel, hogy mi mennyibe kerül, hiszen a posta egy fix árszabás szerint dolgozik, ami nyilvános mindenkinek. aki igénybe veszi a szolgáltatásaikat, az elfogadja ezeket az árakat és feltételeket. teljesen haszontalan dolog ezen felháborodni. :)
igen, azon lehetne háborogni és gyomrotforgatni, hogy ha a posta "elhagyja" a levelet, felbontja a borítékot, és kiszedi belőle amit küldtél. de azon, hogy valami X forintba kerül, és azt elkérik, azon teljesen felesleges.
örülök, hogy vicces, én is annak találom ezt a topikot:))
legalább jól szórakozunk, ha már az infó nem is megy át:)
komolyan, kész vicc, amit írtál.
Nem bosszant, csak leírom a véleményemet. Ilyen piti baromságon nem fogom magam felhúzni, ne reménykedj benne.
ennyire bosszant ha valaki nem ért egyet veled, és nem csatlakozik a postások elleni hadjáratodhoz? :)))
szerintem vegyél egy-két mély levegőt, és menj sétálni, szépen süt kint a nap! esetleg még a postát is útba ejtheted, és felveheted ingyen a leveleid:)
de ha a feladási díjban csak egyszeri kézbesítés foglaltatik benne, akkor a második kézbesítésért nem fizetett aki feladta, nem?:)
van a postának egy szabályzata, amely leírja, hogy mi mennyibe kerül, ez alapján működnek, és te is ennek elfogadásával veszed igénybe a szolgáltatásaikat.
teljesen felesleges és buta dolog olyanon háborogni, hogy miért kerül ennyibe. ennyibe kerül és kész. te csak azt döntheted el, hogy igénybe veszed-e a posta szolgáltatásait vagy sem.
(vagy esetleg futárszolgálattal vagy egyéb kézbesítőcéggel viteted a küldeményeid, de attól tartok az kissé drágább lesz mint a posta.)
Szerintem teljesen felesleges ez a nevetséges kekeckedés, ha nem érted mire gondolok, akkor ne reagálj légyszíves!
Arról van szó, hogy a postás nem teljesíti a feladatát, és még én fizessek ezért! Gusztustalan, meg a reakciód is!
Hát ne haragudj, de a topiktémánál már csak a Te hozzászólásod a felháborítóbb!
Nem is részletezem miért
hú, tudod még milyen sok dolgot tudnék mondani, ami jobb lenne, ha ingyen lenne? :))) (például ingyen lehetne a bkv, mert néha gyorsabb átjutni metróval a város másik felébe, mint kocsival, viszont a tömegközlekedés mint olyan, elég gáz, szóval nem éri meg jegyet venni. igazán tudhatná már ezt a bkv is, és ingyen vihetne ha éppen nem szeretnék vezetni:)))
ez is egy szolgáltatás, ha ennyibe kerül, ennyibe kerül, dönthetsz hogy igénybe veszed, vagy sem.
További ajánlott fórumok:
- Rendőrségről milyen ügyben küldhetnek ajánlott levelet?
- Mi végett küldhettek ajánlott levelet?
- Az ajánlott levelet mikor dobhatja be a postás csak úgy a postaládába, és mikor kell aláíratnia, hogy átvettem?
- Ha ma kaptam egy ajánlott levelet egy bírónőtől, (T-mobile tartozás miatt)de nem tudtam átvenni, és holnap sem, akkor mi lesz?
- Ha a posta elveszít ajánlott levelet, azért is fizeti a 15-szörös kártérítést?
- A Magyar Posta vállal olyat, hogy ajánlott levelet küld külföldre?