Bill Gates szerint a mesterséges intelligencia 2 napra fogja csökkenteni az emberi munkahetet 2034-re (beszélgetés)
14. Érdekes73
ma 09:05
Gyárakban is csak ott van robot ahol nem tudják megoldani az olcsóbb humán robottal(ember) :)
13. csemár (válaszként erre: 11. - Ruslan)
ma 08:10
Kétlem.
12. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:54
Nem, nem lesz így. A gépek által elvégzett munka helyett az emberek más munkát fognak végezni. Ahogy a mezőgazdaság gépesítése sem azt jelentette, hogy akik addig napszámban dolgoztak a földeken, azoknak utána semmit sem kellett csinálniuk, mert a gépek elvégezték a munkájukat. Hanem mentek olyan területre dolgozni, ahol még humán erőforrásra volt szükség. A szántóföldről a gyárakba. Most is hasonlóra lehet számítani.
11. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 00:18
Ha ő mondja, úgy lesz
10. Lady Lavender
ma 00:00
Bár sztem a HR-esek nagy része fölöslegesen van. Azok ki lesznek szórva az appokkal itteliggencs pcsával együtt.
Nagy részük amúgy is rohhhhhhhejjjlyes melót csinál. Vagy a munkatanacsadok a hivatalba a Polgár Jenonel. 20 éves gyerek megmondja nekem mit kell csinálni? Én türelmes vagyok, és hallgatom... Meg bólogatok is.
tegnap 23:51
Egy CV-nel is látják ki írta maga, ki íratta.
8. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:49
Én pár éve voltam már olyan helyen, ahol volt robot pincér. Marketingnek jó volt, de már nem használják.
7. Érdekes73
tegnap 20:51
Drágák még ezek a technológiák.
6. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:33
Ő az aki szerint a világ túlnépesedett,és kimondta h nincs szükség ennyi emberre.Ő finanszírozta volt felesegevel Melindával a vaxxokat, ő felelős az afrikai tetanus botrányért is,stb.Én csak azt hallottam tőle hogy sok ember vesziti el majd a munkajat robotok miatt.
5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:08
Hol?
Ott, ahol nincs munka, nincs bér és nincs élelem?
Afrika, Kína, India?
Hülyeségeket beszél.
4. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:31
Itt biztos nem. Megmondták, itt munka alapú társadalom van, soha nem fognak pénzt áldozni, amíg van olcsó emberi erőforrás.
3. ǝojsızǝɐ
tegnap 17:23
Semmi sem lesz úgy ahogy Bill Gates mondja.
2. birebora
tegnap 17:12
Szerintem nem egészen.
tegnap 16:59
Szerintetek így lesz?
További ajánlott fórumok:
- Nincs kudarc, csak intelligens újrakezdés! 2010.01.01.
- Tud valaki jó és kipróbált natúr vagy biokozmetikumot ami minden vegyszertől és mesterséges adaléktól mentes?
- Mire használtad a mesterséges intelligenciát ma?
- Próbált valaki mesterséges intelligenciát kreatív ötletekhez?
- A mesterséges intelligencia kevésbé zavarna, ha úgy...
- Az AI, azaz mesterséges intelligenciával készült fotók veszélyei