Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tudjuk, hogy nem helyes, de mit tegyünk? fórum

Tudjuk, hogy nem helyes, de mit tegyünk? (beszélgetős fórum)


1 2
49. pinkan (válaszként erre: 45. - Rothistvan)
jan. 31. 15:44

Köszönöm szépen!

Egyébként nem én fogom vizsgáztatni, szóval ilyen szempontból ez nem "kihasználás". Tovább tanulni nem tervez, de már azelőtt sem tervezte hogy megismerkedtünk, úgyhogy egyelőre ez sem akadály, de természetesen ha mégis úgy dönt hogy igen, támogatni fogom.

jan. 31. 14:48

Szerelem nem válogat, sose tudhatod kivel hoz össze a sors. Ha mindketten így érzitek akkor csak hajrá. Sok itt a negatív kritika...

Az a pár hónap már semmi. Mindketten már felnőtt emberek vagytok.

Valóban sok az irigy ember így csak óvatosan a nyilvánosság előtt...

Sok boldogságot! :)

jan. 31. 14:20

-4 év az semmi.

eltelik ez a pár hónap és szabadok lesztek, hajrá !!! drukkolok.

46. VendrinerPiroska (válaszként erre: 31. - Pinkan)
jan. 31. 14:06

Nézd, ha ennyire odavagy érte, akkor meg nyugodtan kivárhatod, míg leérettségizik. Bár utána ő megy, gondolom, tovább, egyetem, új ismerősök stb, te meg maradsz.

Viszont azért azon nem árt elgondolkodni, hogy ha mondjuk a te jövendőbeli kislányod jönne össze egy tanárbácsival az iskolában, akkor ez mennyire tetszene neked.

45. Rothistvan (válaszként erre: 1. - Pinkan)
jan. 30. 01:59

Szia, nagyon sok rosszindulatú hozzászólást láttam itt.

Sok megkeseredett ember ad olyan tanácsokat ami minimum érzelmi labilitásról árulkodik. Álerkölcs irigység, de nem ezért szólok hozzá.

AZ EMBERI ÉRZELMEK NINCSENEK AKARATLAGOS IRÁNYÍTÁS ALATT!!! Therefore azt, hogy kibe szeretsz bele nem választod. Az, hogy egy kapcsolatnak mi lesz a kimenetele; az megjósolhatatlan. Ti még olyan felhőtlen boldogság elé nézhettek ami más számára csak álom.

Semmikáppen ne dobd el. Egy szép szerelem és abból jó házasság mindent megér. Ti együtt érlelődhettek felnőtté, családfentartókká, apává, anyává és még sok minden ami összébkovácsol két embert. A kérdésre amit feltettél egyedül Te tudhatod a választ.

Nincsen semmi erkölcstelen abban amit csináltok. A fiú szándékai lehetnek tiszták, leválasztva attól a ténytől, hogy Te fogod vizsgáztatni.

Szóval kitartás és ne szellőztesd, mert sok a rosszindulat.

Legyen a Ti kis titkotok addig amíg fel nem táthatjátok.

Sok szerencsét, bár a szerencsének ehhez semmi köze.

Inkább boldogságot.

jan. 29. 23:08
Nekem meg a gimis töritanárom jött össze az egyik osztálytársnőmmel. Volt közöttük 20-25 év. Teherbe is ejtette a lányt, de még mielőtt kiderült volna a lány kijelentkezett a suliból. Átment estire. Nem olyan rendkívüli dolgok ezek. Csak a retorzió nagy, ha fülön csípik az embert.
43. 7228195762 (válaszként erre: 1. - Pinkan)
jan. 29. 23:05

Szia, én nem olvastam el a hsz.eket, de képzeld az én középsulis osztálytarsnőm az osztáyfőnökünkkel jött össze. :) sejtettük, hogy van valami a levegőbe, de senki nem beszélt róla. Aztán jött az érettségi, és utána már nyílt volt minden. Mikor a tanárok összejövetelt tartottak a csajszi is ott volt. :) Hogy ma mi van velük, nem tudom. Nemtartjuk a kapcsolatot.


Másik dolog... a férjem az orvosira járt, és az ő kolleginája a prof.nővel jött össze. Még az elején(!), aztán '18ban mikor végeztek diplomaosztáson eljegyezte. Akorkülömség sok, 20+ :) érdekes nekem. De aranyos sztori. Szóval, velem nem történt hasonló, mint veled, de a közelemben már igen. Azt tudom mondani ennyire ne feszengjetek ezen, mert a kívülállókat annyira nem érdekli ez. Persze pletykálni fognak, meg van aki beszól... De manapság ez már nem olyan nagy cuucc szerintem.

42. Amaunet (válaszként erre: 41. - Havanesekutyus)
jan. 29. 20:58
Tanárról és diákról van szó.
41. havanesekutyus (válaszként erre: 40. - Amaunet)
jan. 29. 19:37

Nagyjából rémlik, de ott huszonév a különbség, és felmerült az is, hogy a melegségét leplezi vele. De őket se ítélem el amúgy.

Itt két fiatalról van csak szó.

40. Amaunet (válaszként erre: 39. - Havanesekutyus)
jan. 29. 19:33

Igen, voltam. Ez semmiben sem befolyásolja a véleményem.


De olvass utána a Macron elnök és feleségének a történetének.

39. havanesekutyus (válaszként erre: 34. - Amaunet)
jan. 29. 19:24

Várni a beteljesüléssel? Voltál Te már szerelmes?🙂

Kívánom a szerelmespárnak a legjobbakat!🙂

38. globus
jan. 29. 19:23
Szerintem mindegy, hogy mi mit mondunk, úgyis az történik, amit akartok :) Az az érzés győz, amelyiket tápláljátok.
jan. 29. 19:15
Én attól félnék a legjobban, hogy biztos van egy jó barátja, aki az osztálytársa/évfolyamtársa..csak egy ilyen embernek mondjon el valamit, futótűzként terjedne az egész iskolában! :/
36. pinkan (válaszként erre: 34. - Amaunet)
jan. 28. 18:32
Én etikátlannak mondanám csak, de törvénybe nem ütközik, hiszen nem kiskorú. De értem mit mondasz.
35. pinkan (válaszként erre: 33. - Bless the child)
jan. 28. 18:29
Köszönöm mindenkinek! :) Jól esett kiírni magamból.
34. Amaunet (válaszként erre: 31. - Pinkan)
jan. 28. 18:28

Arra hivatkozva, hogy szerelmesek vagytok nem léphetitek át a törvényeket. Gondolom, ezzel tisztában vagy, ha felnőttél.


Ha ez olyan nagy szerelem (amit kétlek), akkor miért ne várhatnátok a beteljesüléssel?

jan. 28. 17:59
Én szorítok nektek!🍀🍀🍀
32. libikóka (válaszként erre: 31. - Pinkan)
jan. 28. 17:49
Ne is mond:))))Bár frászt kapnék, de anyaként sem beszélnélek le:))
31. pinkan (válaszként erre: 20. - VendrinerPiroska)
jan. 28. 17:33

Megértem a te álláspontodat is. Hidd el, én is annyiszor átrágtam már ezt magamban. Az eszemmel tudom is, hogy abba kellene hagyni, ellökni magamtól, a munkámra koncentrálni. De amikor szerelmes az ember olyanok sok mindent máshogy lát.

Ugyan nem fejtettem ki, de nem mindegy az sem, hogy mit kaptunk mindketten egymástól. Mondom, én előtte padlón voltam. Megcsaltak, elárultak, képtelen voltam megbízni az emberekben. Ahogy közelített egy férfi, én úgy hátráltam. Főleg ez a kedves típus. A mosolygós, "ajtókinyitós", "kabátfelsegítős". Az előző párom ilyen volt, a világ legkedvesebb, legmegbízhatóbb férfijának gondoltam, a tenyerén hordozott. De ez csak a felszín volt. Közben hazudozott, többször is megcsalt, fájdalmat okozott. Tudom, hogy nem minden ilyen típusú férfi hazug, de rendesen rettegtem a "túl kedves" férfiaktól, mert egyből bekapcsolt az az ösztön, hogy ő is biztos csak megjátssza. Aztán jött Ő. Határozott, szókimondó, nem kezelt törékeny virágszálként, hanem egyelő félként. Nő lehettem mellette, és lehetek a mai napig is. Nem bagatellizálja el, ha megosztom vele a kételyeimet, gondjaimat, de nem is akar azonnal a segítségemre sietni, mint egy hős lovag. Mert mindketten felnőtt emberek vagyunk, és képesek vagyunk magunk megoldani. Ugyanakkor mellette érzem az érzelmi és mindennemű biztonságot. Tényleg olyan, mintha megtaláltam volna a másik felem. Ezért nagyon nehéz azt mondani, hogy vége, hagyjuk abba.

30. tumbo2 (válaszként erre: 27. - Tumbo2)
jan. 28. 17:11
persze mindenki tudta,hogy bele vannak zúgva egymásba.előtte egy vele egyidős tanárnővel járt.
29. Ildi (válaszként erre: 24. - Pinkan)
jan. 28. 17:03
Legjobb ha megvarod amig vegez a sulival,így elkerultok minden zűrt ami jöhet,aztán sok boldogságot.
28. Napsugár8 (válaszként erre: 20. - VendrinerPiroska)
jan. 28. 17:00

Én elhiszem, hogy most a srác is úgy érzi, hogy minden happy, és ez egy csodálatos kapcsolat.

De az biztos, hogy akaratlanul is el fog dicsekedni a legjobb barátjának sörözés közben, ha még esetleg intim részleteket is mesél... és persze a havernak eljár a szája... a végén először csak az osztály fogja tudni, majd az egész iskola ezen csemegézik... és nem kell csodálkozni, ha a diri egyik reggel azzal fogadja, hogy holnaptól már nem kell bemennie dolgozni...


Ne legyen igazam! Ezért is kellene megvárni az érettségit! Ha még akkor is dúlnak az érzelmek, hát legyetek boldogok!

27. tumbo2
jan. 28. 16:59
az osztályfőnököm nálam egy évvel idősebb lányt vett el mikor a lány leérettségizett,a férfi 30 körül lehetett,négy gyerekük született.
26. fewin
jan. 28. 16:57

Szülők tudnak a kapcsolatról?

Ha igen, jó szemmel nézik? Mert ha nem, akkor ők is okozhatnak bonyodalmat, nem csupán esetleg egy féltékeny kislány, ahogy írta itt valaki.


Ha komolyan gondoljátok, akkor is meggondolandó számodra, hogy másik iskolába menj át jövő tanévtől.


Nálunk fősulin volt ilyen sztori, de ott huszonéves volt a tanár is, a diáklány is, és persze a tanár volt idősebb 4-5 évvel. Azóta is házasok és boldogan élnek, de tetszik vagy sem, a férfi esetében tanárként is más a megítélés. Nekik mindenki sok boldogságot kívánt. Nőként más helyzetben vagy.


Tegyük fel, sikeres érettségi után is együtt vagytok és komolyan gondoljátok. Számodra akkor is jöhetnek még buktatók abban a suliban, ha már végzett, és bárki van, aki nem jó szemmel nézi a kapcsolatot. Eléd megy pl. a suliba, összefuttok már felvállalt párként a kisvárosban olyannal, aki elindítja a pletykát, még mindig visszaüthet a karrieredre ugyanabban az iskolában.

Máshol viszont több esélyed van tiszta lappal indulni. Ezt is vedd fontolóra! Sok szerencsét és a legjobbakat!

25. VendrinerPiroska (válaszként erre: 22. - Kacsahercegno)
jan. 28. 16:52
Két légy, egy csapás... tiszta haszon.
24. pinkan (válaszként erre: 23. - Andi6020)
jan. 28. 16:50
Köszönöm!:)
23. andi6020 (válaszként erre: 21. - Pinkan)
jan. 28. 16:43
Legyetek óvatosak, meg boldogok!
22. Kacsahercegno (válaszként erre: 20. - VendrinerPiroska)
jan. 28. 16:41
Annyira senki nem lehet lusta, hogy a tanulás helyett a tanárával kufircoljon titokban azért, hogy a 10 tantárgyából 1-re jó jegyet kapjon...
21. pinkan (válaszként erre: 19. - Kacsahercegno)
jan. 28. 16:39
Nincs gondja a nyelvvel, szóval ha csak az érettségi eredménye miatt lenne velem, akkor inkább az irodalomtanárával kellett volna kezdenie. Ráadásul én csak gyakornok vagyok egyelőre, nem én fogom az osztályt leérettségiztetni.
20. VendrinerPiroska (válaszként erre: 1. - Pinkan)
jan. 28. 16:37

Elítéllek, és etikátlan, amit csinálsz. Nem azért vagy az iskolában, hogy a diákok közt csemegézz.

Egy barátnőm csinált hasonlót hasonló korában, és nem sokáig maradhatott abban az iskolában, pedig amúgy jól csinálta, amit csinált.Ők egy ideig még együtt maradtak az affér után, de ezzel csak jól kitolt magával.

És persze a srác is csak a jó jegyre hajt...

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook