Tudat vagy ösztön? (beszélgetés)
na azért ennyire nem vagyok perverz :-)))
amúgy kihasználva voltam inkább
"sajnos a szexuális életem erőszakkal kezdődött, utána is rengeteg megalázó dolog történt velem. ebből kifolyólag a durva szexet szerettem meg."
Nekem nincs bajom a durva szexxel, csak számomra érdekes, ha valakit megerőszakolnak, és megaláznak, azért Ő miért a durva szexet fogja igényelni, mikor ahhoz nem kellemes élmények fűzik. Mondjuk kinek mi a durva?
Ez a pasi, bármnnyire jó, kedves stb. nem a te embered.
Addig lépj, mig tudsz lépni és nincs gyerek.Addig, mert később iszonyatosan megfogod bánni, hogy mellette maradtál.
Kétlaki életet meg nem érdemes élni-túl nagy az ár, és ahhoz elég fiatal vagy, hogy hamar kiégj:)
szeretném tudni, hogy másnak is vannak e ilyen jellegű problémái, vagy csak én vagyok ennyire balga és túlanalizálom a dolgokat. létezik vajon olyan párkapcsolat, ahol a szex és a szeretet egyaránt úgy működik ahogy kell??
29 éves vagyok,2 és fél éve vagyunk együtt a párommal.
sajnos a szexuális életem erőszakkal kezdődött, utána is rengeteg megalázó dolog történt velem. ebből kifolyólag a durva szexet szerettem meg. a párom előtt sok olyan kapcsolatom volt, ahol 100%-os volt a szex, de a kapcsolatunkban le voltam tojva. ergo hulla szerelmes voltam :-)
Mindig olyan kapcsolatra vágytam, mint most, ahol szeretnek, tisztelnek és megbecsülnek. Ahol odafigyelnek rám és fontos vagyok én is. Most ez megvan, de az elcseszett "ízlésem" miatt a szex nem működik, úgy ahogy kellene. Ő szeretkezni akar (borzasztó mi? :-), én meg kef..ni) ) Megfordult már a fejemben, hogy megcsaljam e, de szerintem ennél megalázóbb dolgot nem tehetünk azzal az emberrel, akit szeretünk. Mert szeretem, tisztelem őt, de nem vagyok szerelmes. Tudom, ha elhagynám én lennék a legnagyobb marha a világon, de néha úgy érzem meghasad az agyam... :-) Lehet, hogy tényleg 2 típusú férfi létezik??? akit az ágyadba vinnél (max 2 év), vagy akit társadnak választanál (egy életre) Nekem ez a dilemmám, de meg kell hogy oldjam valahogy, mert olyan lelkiismeret furdalást okoz, hogy megmérgezi a mindennapjaimat... :-( Szeretném ha boldogok lennénk, mert más gond kettőnk között. De ez is túl sok...
További ajánlott fórumok:
- Fogyókúrás ösztönző fórum :)
- Tényleg olyan “szörnyű” az anyaság? Miért nincs bennem anyai ösztön?
- Erre mondják azt, hogy dolgozik az anyai ösztön?
- Az ösztöndíj jövedelemnek számít az energiatámogatás szempontjából?
- Mennyire lehet felkészülni az anyaságra? Vagy jön ösztönböl is?
- A szakmunkástanulók idén kapnak-e ösztöndíjat, vagy gyakorlati pénzt?