Trimeszter terhesvitamin tapasztalatok (beszélgetés)
Mert szerves formaban vannak benne az asvanyi anyagok.
Hat en nem tudom, hogy mas vitaminokban tenyleg szervetlen formaban vannak e, ezt eddig nem vizsgalgattam. Nyilvan a szerves allapotu jobban felszivodik, ennyiben mas. De tenyleg nem tudom a tobbi milyen.
Lányok, miért van ez a felhajtás, tényleg?
Megnéztem az összetevőit, és én semmi extrát nem látok benne, de még csak aktív folsavat sem, ami pl a femibionban van és ami tényleg fontos.
Allandoan ez jon velem szembe a facebookon. A negativ kritikakat, vagy ha az ember kisse szkeptikus, es meg mereszeli mondani, mar torlik is! Csak a szuperlativuszok, semmi mas.
Nekem az volt a melypont, mikor a csaj megirta, hogy 14 napja volt az inszemje, attol a naptol szedi a vitamint es pozit tesztelt. Nem gyozott halalkodni a csajnak, de az, hogy az inszemtol lett terhes eszebe se jutott... csak az aznap kezdett vitamintol...nonszensz.
En megertem, hogy az ember mindenben hisz mar, ha nem jon a baba (nekunk se) de hogy egy pici realitas se marad a nokbe... Mindegyik sikersztori max. 1,5 havi bogyo szedes utani terhessegrol szol. Vagyis egy epp pozitiv tesztrol.
Az meg hogy tok sokan gyogyszernek nevezik es a feltalaloba annyi nincs, hogy kijavitsa oket, hogy ez vitamin, nonszensz.
Szoval ez a facebook orulet nekem nagyon egyoldalu, es sehol mashol nem tudsz velemenyeket olvasni rola a neten, pedig en is szerettem volna.
Szia! Én is rendeltem 2 havi adagot. :)
Kipróbálom, áratni nem fogok vele, max csak a pénztárcámnak. :D
Ha van vmi fejlemény, írj, hogy örüljünk Veled mi is. ;)
Köszönöm az infókat, megpróbálom visszahallgatni a beszélgetést, nagyon kíváncsi vagyok rá.
És egyre közelebb vagyok a vitamin megvásárlásához. :D
Ma este a Sláger FM-en is lesz róla szó :) Ezt írták facen:"Eljött a nap, amikor élőben is hallgathattok...a meddőség okairól, a vetélésekről a koraszülésekről és arról, hogy miért is vállaltam fel ezt a problémát, milyen nehézségeken mentem át ezért, miért is sikeres a Trimeszter....
Várlak Benneteket este hallgatóként 22.00-24.00-ig a Sláger FM- Sláger Arcokban Fehér Mariannal járjuk körbe a témát 2 órán keresztül, kis zenei mixel könnyítve...:):) Tünde
Természetesen, a músort hajnalban is megismétlik majd 03.00-tól 05.00-ig..már aki korán kelő...
Köszi Anita! A face-en olvastam a termékről először, de a saját oldalukon nyilván csak jókat írnak róla...
Szurkolok, hogy segítsen Nektek! ;)
Szia!
Az inofolicot orvos ajánlotta? Azt most abba is hagyod?
A könnyebb teherbe esésért szeded a trimesztert?
Sziasztok!
Én most kezdem el szedni ezt a vitamint előtte Femibiont illetve inofolicot és d-vitamint szedtem!
Ebben a vitaminban minden egyben benne van! Én is összehasonlítottam a vitaminokat! Magasan ez nyert a facebookon van az oldaluk írhatok privát üzenetet válaszolni fog rá! Érdemes a videókat is megnézni!
Igen, én is ott olvastam róla.
Az jó, hogy 60 szem, viszont napi kettőt ajánlanak, szóval az csak 1 havi adag.
Jó lenne tudni, tényleg hasznosabb-e, mint a többi terhesvitamin, mert ők burkoltan ezt írják magukról.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a terhesség alatt, a 2. trimesztertől
- Harmadik trimeszterben visszatér az elsőben lévő hormoningadozásos, hangulatváltozásos, depis időszak?Mi a tapasztalod?
- Hipp Natal terhesvitaminnal kapcsolatos tapasztalatok
- Ultrahang tapasztalatok, eredmények az első trimeszterben
- Ti hogy viseltétek a 2. trimesztert? Nektek is volt ilyen tapasztalat?
- Perfect Prenatal terhesvitamin tapasztalatok