Tragédia (beszélgetés)
HA valaki öngyilkos lesz azon nem akadok ki ennyire /véleményem persze van/, mert SAJÁT magával teszi.
DE ITT 1 éves gyerekkel, aki nem dönthet.
és szerinted ez nem önző?
a gyerket nem magunknak szüljük, hanem önmagért, ezen indok alapján megtagadni az életet tőle a lehető legembertelenebb.
(hozzátéve, hogy ezer lehetőségük lett volna látatlanban is, remélem az legalább nem írható a számlájukra, hogy tudtak róla)
Mit jelent az, hogy elítéled?
Van itt másik topik is, ahol meg azt ítélik el, aki öngyilkos lesz, egyedül.
VAgy...gondolkodhatunk igazad van pl a gyerekével is; "de szupi anya/apa meg akar halni s én is megtehetem, hurrá"-
Aham.
Két perc alatt befogadnák a gyereket a hivatalos szervek.
Több ilyen tanítványom volt, akiknek a szülei csak annyit mondtak: átmeneti anyagi nehézségek miatt nem tudják ellátni a gyereket. Utána visszavették. Csak pár hónapra is beveszik.
A gyerekeket ma hazánkban jogok is védik.
Én sajnálom a szülőket. Biztosan komolyan meg akartak halni.:((
NEm semmi gondolkodás.
Akkor mostantól minden szülő ölje meg a gyerekét, aki kilátástalannak látja az életét?
Ott is fent van, mert ott olvastam először!
Csak azért kérdeztem, hátha Te hallottál + infót, nem kekeckedésből:)
Te nem hallottad ezt a hírt?
MInden tele van vele reggel óta (net, tv, rádió).
Azért mindig van valami, amivel meg tudnak lepni.
Azt mondták a híradóban(még mindkettő kórházban van amúgy), hogy "kilátástalan anyagi helyzetükre" hivatkoztak.
CSak ezzel az a gondom, ha mindenki megölné a kisgyermekét, akinek ma anyagi gondja van...hát...
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek?
- Érdi tragédia.... Mi a véleményed erről a hírről? Iker babákat gázolt egy autós:(
- Tényői tragédia
- Ha meghal a magzat az anya meheben, miert kell az anyanak megszulnie? Nem lehet kimeletesebben kezelni a tragediat?
- Családi tragédia
- Nemrégiben súlyos családi tragédia történt, nem tudom feldolgozni... szerintetek menjek pszichológushoz?